جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

حضرت آیت‌الله جوادی آملی گفتند: مسئولان باید سه عنصر جهان دانی‏، جهان داری و جهان آرایی را در حیطه فعالیت های خود مور توجه قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، معظم له در دیدار استاندار قم و اعضاي كارگروه آمايش سرزمين و محیط زیست استان که  در محل بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء برگزارشد، اظهار داستند: یک سرزمین زمانی به رشد و تعالی می رسد که نگاه جهانی به مسائل داشته باشد.

ایشان  با بیان این که مسئولان باید سه عنصر جهان دانی‏، جهان داری و جهان آرایی را در حیطه فعالیت خود مور توجه قرار دهند‏، افزودند: اگر می خواهیم سرزمین خود را به نحو مطلوب و درست بسازیم، باید جها ن دانی، جهان داری و جهان آرایی را سرلوحه فعالیت ها قرار دهیم.

این مفسر برجسته قرآن کریم با تاکید براین که نگاه جهانی باعث می شود که معرفت‏، مدیریت و هنر را در کنار یکدیگر به کار گیریم، گفتند: برای اینکه بتوانیم سرزمین خود را آباد کنیم باید اندیشه و انگیزه یکجا باهم داشته باشیم و اگر این دو کنار هم نباشند انسان ناقصی هستیم و انسان ناکارآمد هم نمی تواند به رشد و توسعه مادی و معنوی جامعه کمکی کند.

این مرجع تقلید با تاكيد بر نقش توليد و اشتغال در توسعه، بیان داشتند: اگر می خواهیم جوانان ما سالم و سربلند باشند، باید چرخه تولید و اشتغال را فعال كنيم.

حضرت آیت الله جوادی آملی در ادمه بر نقش مهم و حیاتی دانشگاه های استان و مجموعه دستگاه ها در رشد و تعالی جوانان تاکید کرد و تاکید کردند: باید با مدیریت نیروی انسانی بتوانیم زمینه رشد و توسعه آمایش سرزمینی را فراهم آوریم.

این مرجع تقلید با بیان این که قم پایگاه مهم جهان اسلام است، بیان داشتند: الان شایسته است بگوییم“ اطلبو العلم بالقم” چرا که امروز قم میزبان هزاران طلبه و محصل از سراسر دنیاست و می تواند اندیشه ناب اسلامی را به کل جهان صادر کند.

ایشان با ابراز خرسندی از طرح مساله آمایش سرزمین و محیط زیست در استان و تقدير از اهتمام استاندار قم به اين مهم، گفتند: خوشبختانه آمار و ارقامی که از رشد و توسعه قم وجود دارد امید بخش است و باید با دقت و تلاش بیشتر و با نگاهی فراملی رشد و توسعه قم بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

در ابتدای این دیدار، كرم رضا پيريايي، استاندار قم ضمن ارج نهادن به مقام شامخ علمي و معنوي آيت الله العظمي جوادي آملي، مراجع عظام تقلید و علما را از دلسوزان نظام و انقلاب اسلامي برشمرد و تاكيد كرد: رهنمودهای اين بزرگان همواره چراغ راه ما بوده و ما وظیفه داریم کلام صدق و رهنمودهای پدرانه آنها را به جان بخریم و سعی کنیم تمام تلاش خود را در اجرای منویات این عزیزان به کار گیریم.

وی با ارائه گزارشي از روند تدوين سند جامع آمايش استان، گفت: بحث تدوين برنامه سند آمايش سرزمين، به عنوان يكي از نيازهاي اساسي و سند پایه در برنامه ریزی هاي مهم از سال گذشته به جد در دستور كار استان قرار گرفت.

پیریایی با اشاره به تشكيل جلسات متعدد كارگروه آمايش استان براي بررسي فاز مطالعاتي اين سند خاطرنشان كرد: این کارگروه سعی دارد تا براساس وضعیت موجود استان و با بومی سازی ظرفیت ها و توانمندی های خود چشم انداز 1404 را به بهترین نحو رقم بزند.

استاندار قم ادامه داد: براساس این چشم انداز قم باید مرکز تولید نشر علوم و معارف دینی‏، الگوی تمام عیار مدنیت اسلامی، قطب گردشگری مذهبی و شهري زيارتي در مقیاس جهانی باشد.

براساس اعلام استانداری قم، در این جلسه تنی چند از اعضای کارگروه آمایش سرزمینی و محیط زیست گزارشی از فعالیت های خود را ارایه کردند و در پایان تفاهم نامه استقرار موسسه چاپ و نشر اسراء به عنوان نخستین مجموعه در شهرک چاپ و نشر قم، به امضا شرکت شهرک های صنعتی استان قم و موسسه وحیانی اسراء رسید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha