وی ادامه داد: پژوهش حقیقی کاری دشواراست که گذراز مرز دانش و تولید کردن گزاره های نو را می طلبد، اما بزرگان از طلاب جوان و فضلای نو قلم، انتظار انجام پژوهش تمرینی را دارند که برای ماندگار بودن و مبنا قرار گرفتن در ذهن تعریف نمیشود.
حجت الاسلام والمسلمین عماد تصریح کرد: پژوهشگر باید روش مند عمل کرده وآموزش های لازم در تخصص خود را دیده باشد. هرمجتهد روشمند، یک تاریخ دان و تفسیرکننده قوی هم بوده و غیرازدانش و روش، توجه به اخلاق پژوهش هم اهمیت دارد.
معاون پژوهش حوزه های علمیه یادآور شد: باید بتوانیم نسلی را تربیت کنیم که نیازهای علمی و پژوهشی جهان را در آینده تأمین کند، زیراهزاران دل و گوش دراقصی نقاط دنیا تشنه حقایق اسلام و تشیع هستند، پس باید کاری کنیم ماندگار.
حجت الاسلام والمسلمین عماد در پایان ضرورت توجه به افق های بلند را مهم ارزیابی کرد و گفت: نگاه ما باید دهه های آینده جهان را نظاره گر باشد،لذا باید از هم اکنون برای آن موقع تمرین کنیم و پژوهشگرانی واقعی باشیم.
وی افزود: کل آثارارسال شده به دبیرخانه جشنواره 1200 اثربوده و ازمجموع این آثار، 550 اثرمتعلق به خواهران و 650 اثر نیز متعلق به برادران طلبه است.
گفتنی است در این همایش حجج اسلام والمسلمین صدیقی امام جمعه موقت تهران، غروی عضو شورای عالی حوزههای علمیه، خسروشاهی مدیر حوزه علمیه تهران و آقامیری مدیرحوزه های علمیه خواهران استان تهران، گودرزی معاون تهذیب حوزه علمیه تهران وجمعی از مدیران مدارس علمیه و طلاب پژوهشگرتهران حضور داشتند،همچنین ازمدیران و پژوهشگران برتر خواهر و برادر مدارس علمیه استان تهران تجلیل به عمل آمد.