فاطمه زاد اکبری در گفتگو با خبرگزاری حوزه در رشت، با اشاره به تاریخچه ای از فعالیت های مدرسه علمیه زینبیه شهرستان رشت اظهارداشت: هم اکنون 14 استاد، کار تدریس به 300 طلبه خواهر را در این مدرسه علمیه بر عهده دارند، این تعداد طلبه در 9 کلاس در 5 پایه تحصیلی مشغول تحصیل می باشند.
وی با بیان اینکه تعدادی از خواهران سطح 2 حوزه علمیه زینبیه شهرستان رشت به صورت پاره وقت تحصیل می کنند، افزود: با توجه به برخی مشکلات موجود از جمله اشتغال این افراد، حوزه علمیه امکان تحصیل این دسته از طلاب را به صورت پاره وقت در بعد از ظهرها فراهم کرد ه است.
مدیر مدرسه علمیه زینبیه شهرستان رشت با اشاره به اینکه باید تلاش کرد تا زمینه حضور تمام خواهران را برای فراگیری علوم دینی در مدارس علمیه فراهم کرد، گفت: با وجود استقبال زیاد خواهران متقاضی، هم اکنون محدودیت های زیادی برای تحصیل این داوطلبان خواهر وجود دارد.
وی عمده ترین مشکلات مدرسه علمیه زینبیه رشت را استیجاری بودن ساختمان مدرسه، مشکلات مالی، و امکانات نرم افزاری دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات یاد شده میزان جذب طلاب خواهر در سال جدید تحصیلی از 100 نفر به 70 نفر تقلیل یافته است.
این استاد حوزه خاطرنشان کرد: تا کنون بیش از 150 نفر از مدرسه علمیه زینبیه رشت با ارائه پایان نامه فارغ التحصیل شده اند که این نشان از ظرفیت بالای این مدرسه است .
وی در ادامه با اشاره به فعالیتهای فرهنگی حوزه علمیه زینبیه یادآور شد: برگزاری مراسم مذهبی، جلسات کلاس اخلاق، آموزش شیوه ارتباط با خانواده در قالب کانون مهرورزی، قرارداد با باشگاه ورزشی، سیر مطالعاتی در مباحث کلامی و اعتقادی و مشاوره تحصیلی و خانوادگی از جمله کارهای فرهنگی در حال اجرا در این مدرسه علمیه است.
زاداکبری برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در مباحث چالشی را از دیگر کارهای فرهنگی بسیار مثبت شکل گرفته در مدرسه علمیه زینبیه رشت دانست و افزود: اقتصاد مقاومتی و فرق آن با اقتصاد ریاضتی غربی، چرایی توهین به مقدسات اسلامی و ماهیت احزاب و گروه ها در ایام انتخابات از جمله موضوعات در نظر گرفته شده برای کرسی های آزاد اندیشی است.