خبرگزاری حوزه/شماره جدید مجله مکتب اسلام مطابق با خرداد ماه سال جاری منتشر شد.
در این شماره از این مجله قدیمی و پرسابقه مجموعه مطالبی با همان ساختار آشنا و چیدمان همیشگی به چاپ رسیده است که مجموعه ای از معارف اسلامی و آگاهی های فردی و اجتماعی را همراه نوشتارهایی سودمند و اطلاع بخش در بر می گیرد.
بزرگانی نظیر آیت الله سبحانی و حجتالاسلام والمسلمین پیشوایی و دیگر اهالی تحریریه این مجله در این شماره قلم زده اند. نویسندگانی نظیر یعقوب جعفری، محمود حکیمی، فرج الله فرج اللهی، غلامرضا گلی زواره و دیگر اعضای تحریریه که به قلم آنها مطالبی در حوزه های مختلف در این شماره از مجله مکتب اسلام به چاپ رسیده است.
از جمله عناوین این شماره می توان به تروریسم بد، تروریسم خوب، مناظره های معصومان، استمرار نبوت با امامت، بانگ بیداری، حضرت یوسف قهرمان بهترین داستان ها، اوضاع مسلمانان در ایتالیا، چرا امامان دوازده نفرند، ویژگی های نوجوانی، علویان سوریه از شکل گیری تا قدرت یابی، طرح تولید فیلمهای دینی زیر نظر حوزه علمیه، سر درد و بالاخره از گشوه و کنار مطبوعات اشاره کرد.
در نوشتاری به قلم حضرت آیت الله سبحانی با عنوان مناظره های معصومان آمده است گاهی تصور می شود که مناظره و گفت و گو در اسلام مشروع نیست، گویا چنین افرادی هر نوع گفت و گوی منطقی را نوعی مراء تلقی کرده اند، در حالی که بهترین عبادت حتی در شب های قدر، گفت و گوی علمی برای حقیقت یابی است.
البته نباید از این نکته غفلت کرد که مناظره با مخالفان، کار افراد ضعیف و ناتوان نیست، افرادی که هنوز خود را نساخته اند، نمی توانند بر روی مخالف اثر بگذارند، بلکه چه بسا گفت و گوهای جذاب طرف، آن ها را از پای درآورد و از حقیقت دور شوند.
در مطلب دیگری با عنوان طرح تولید فیلمهای دینی زیر نظر حوزه علمیه گفتگویی به چاپ رسیده که از خبرگزاری حوزه به عاریت گرفته شده و در سخنی با حجت الاسلام جواد اسماعیلی مدیر کل امور رسانه های معاونت تبلیغ حوزه های علمیه، موضوع بررسی وضعیت تولید فیلم های با مضمون دینی و روحانیت مورد تحلیل و بررسی قرارگرفته است.
مجله مکتب اسلام یکی از نشریات باسابقه و باقدمت و مخلصانه کشور است که تلاش می کند در حد وسع خود مخاطبان را هم با مباحث معارفی و موضوعات قرآنی و حدیثی و مضامین کلامی آشنا سازد و هم نیم نگاهی به موضوعات سیاسی روز داشته باشد و هم مطالب سودمند و خواندنی دیگری را در حوزه های مختلف به خوانندگانش ارائه دهد.
از این رهاورد می توان کارنامه باسابقه و تلاش نیم قرنی این مجله و اهالی و اصحاب قلمش را کاری بس ارجمند و خطیر و خاطره انگیز در حوزه نشریات مذهبی و ارزشی کشور دانست که با پایمردی و استقامتی قابل ستایش به یکی از قدیمی ترین نشریات معرفتی کشور، استمراری رشک برانگیز بخشیده اند و کارش را پیش برده اند.
این در حالی است که اساسا انتشار مجلات در کشور ما همیشه و طول دورانهای مختلف، کاری همراه با ریسک بالا و اتفاقات پیش بینی نشده و آسیب پذیر بوده است و کمتر پیش آمده است که مجله یا نشریه ای به قدمتی پنجاه ساله آنچنان که مکتب اسلام بدان دست یافته نائل آیند.
از این جهت باید تلاش و همت مدیران مختلف و مسئولان این نشریه و تحریریه اش را در طول این سالها و در ادوار گوناگون، قدر دانست و ستایش نمود.
مکتب اسلام به صاحب امتیازی موسسه تعلیماتی و تحقیقاتی امام صادق(ع) و به مدیر مسئولی فرج الله فرج اللهی منتشر می شود.
علاقمندان می توانند با شماره تلفن 02532901280 تماس حاصل نمایند.