یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مدیر حوزه علمیه استان قم گفت:در چهار حوزه امتحانی حوزه علمیه استان قم، بیش از 12هزار طلبه در آزمون سطوح عالی در «قالب 67هزار نفر امتحان» شرکت کرده اند.

حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال امروز در حاشیه بازدید از امتحانات پایان ترم حوزه علمیه استان قم در مدرسه فیضیه به خبرنگار خبرگزاری حوزه گفت: طرح ساماندهی دروس سطوح عالی و محدوده های درسی دو اقدام ارزشمند و در پاسخ به دغدغه مقام معظم رهبری و مراجع معظم تقلید بود که از سوی مرکز مدیریت حوزه های علمیه در سال جاری عملیاتی گردید.

وی  ادامه داد: این دو طرح بر عظمت، انسجام و افزایش رغبت طلاب در سطوح مختلف تحصیلی افزود:

مدیر حوزه علمیه استان  قم بیان داشت:در طرح ساماندهی دروس سطوح عالی مقرر شد کلیه طلبه ها با رغبت بیشتر و حضور فعال تری سر کلاس های درس حاضر شوند و طبیعتاً نتیجه این حرکت جهادگرانه آنست که عزیزان در پایان نیازمند نمره قبولی 12 می باشند.

وی افزود: طلابی که با مشکلات مواجه اند و تمام وقت  سرکلاس حاضر نمی شوند و متّکی به دانش، استعداد و حافظه خود بدون حضور استادند، می‌بایست نمره قبولی 16 را کسب کنند.

حجت الاسلام والمسلمین  فرخ فال با بیان این که با برنامه ریزی مدوّن و جامع مدت زمان دروس سطوح عالی را به دو نیم سال تحصیلی و اخذ دو آزمون به اجرا گذاشته ایم، اظهارداشت: این اقدام از ویژگی‌های مثبت طرح ساماندهی شیوه آموزشی است که طلبه در اواسط سال تحصیلی، میزان درسی را که تاکنون فرا گرفته است بسنجد و در انتهای سال تحصیلی معلومات خود را در محدوده های امتحانی مورد ارزیابی قرار دهد.

مدیر حوزه علمیه استان قم،با اشاره به اجرای طرح محدوده های درسی طلاب سطوح عالی گفت: در این طرح کلیه کتب دروس سطوح عالی حوزه متناسب با ظرف زمانی سال تحصیلی تقسیم بندی شده و از تمام محدوده های درسی سوال طرح خواهد شد و طلاب علاوه بر تلمذ این محدوده ها از طریق آزمون مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

وی تصریح کرد: اجرای این طرح ها به دنبال منّویات و توصیه‌های مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید است که معتقدند؛ علمیّت حوزه و محصلین در همه سطوح باید تقویت شود.

حجت الاسلام والمسلمین  فرخ فال تاکید کرد: برای تقویت ابعاد علمی حوزه باید تا هنگامی که کتب درسی ما تغییر نکرده اند کتب فعلی و محتوای علمی آنها به طور دقیق، تدریس و تلمذ گردد و برای ارزیابی بهتر طلاب آزمون گرفته شود.

مدیر حوزه علمیه استان قم اضافه کرد: آنچه امروز به واسطه عملیاتی نمودن این طرح ها شاهد آن  هستیم، این است که  جزوه خوانی و حفظ تئوریها بدون اینکه کسی آن را بدون برنامه های کاربردی و علمیاتی فرا بگیرد دیگر وجود ندارد.

وی ادامه داد: سوالات آزمون ها بر اساس مفاهیم علمی و متون کتب درسی تنظیم شده و طلاب و محصلین اگر مطالعه دقیق و برنامه های کاربردی مناسب با کلاس های آموزشی خود داشته باشند، می توانند به نحو مطلوب پاسخگوی سوالات باشند.

حجت الاسلام والمسلمین فرخ فال گفت: امروز طلاب و فضلای حوزه های علمیه، با نشاط خاصی در حوزه مشغول به تحصیل هستند و با رغبت بیشتری از آزمون های پایان تحصیلات خود استقبال می کنند و این جز با اجرای موفقیت آمیز طرح های ساماندهی و تحول در سیستم آموزشی حوزه های علمیه نیست.

انتهای پیام   313/17

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha