شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

رییس ستاد اقامه نماز با اشاره به اینکه علوم جدید، پرده از چهره علمی قرآن برداشته و حقایقی که قرآن در 1400 سال پیش اثبات کرده است را نشان می دهد، گفت: قرآن منبعی برای میلیون ها رساله دکترا است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی صبح امروز در مجمع بزرگ مبلغان و مفسران قرآن کریم، در اصفهان گفت: قرآن باید به اندازه کتاب و دروس فقهی در حوزه های علمیه جای داشته باشد.

وی تصریح کرد: حضوری جدی قرآن در کنار فقه می تواند منشا اثرات بزرگی شود.

رییس ستاد اقامه نماز گفت: نماز واجب شده است تا قرآن از مهجوریت خارج شود و این درس بزرگی است برای ما که از قرآن بیش از پیش بهره بجوییم و از آن استفاده کنیم.

وی ادامه داد: قرآن منبع معارف عظیم است و هیچ چیزی نیست، مگر اینکه در قرآن از آن سخن به میان آمده است، ولی ما از این منبع عظیم غفلت کرده ایم.

این کارشناس دینی اظهار کرد: صدها جلسه عزاداری در شهرها برگزار می شود، ولی جلسات تفسیر ما اندک است و این خود دلیلی بر مهجوریت قرآن است که در روز قیامت از امت شکایت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه امروز تحقیقات و پژوهش های علمی پرده از برخی از مباحث علمی قران برداشته است، ادامه داد: برهمین اساس است که حضرت علی (ع) قرآن کریم را به دریایی بی انتها تشبیه کرده اند.

حجت الاسلام و المسلمین قرآئتی گفت: باید قرآن از مهجوریت درآید و از همین رو سخنرانی های ما بیش از پیش دارای بهره های قرآنی باشد.

وی با بیان اینکه دعاها و سخنان اهل بیت (ع) مملو از آیات قرآن است و این درس بزرگی برای مبلغان دینی امروز است افزود: اگر منبرهای ما قرآنی شد، شاد و پرنشاط می شود، زیرا قرآن ازجذابیت بالایی برخوردار است.

این کارشناس قرآنی گفت: نباید از ارتباطات چهره به چهره غافل شد، زیرا تاثیر بسزایی در جذب افراد جامعه به ویژه جوانان دارد و بسیاری از گروههای منحرف از این نوع تبلیغ استفاده می کنند.

وی تصریح کرد: مبلغان دینی باید نکات کاربردی برای مردم بیان کنند به گونه ای که تفسیر و سخنرانی ما مشکلی از مشکلات جامعه را حل کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha