به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین ملکی، امروز در هفتمین همایش سالانه همکاری های حوزههای علمیه و آموزش و پرورش، ابراز داشت: با فعالیت ستاد همکاریها از سال 91، درجات بالایی از همکاری و تعامل میان این دو مجموعه برقرار شده است.
وی، همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش را در مرحله ثبات دانست و خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم هرچه بیشتر و بهتر آثار و برکات این اقدام ارزشمند را در جامعه شاهد باشیم.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اسناد بالادستی در نظام آموزش و پرورش کشور، وظیفه و تکلیف همه متولیان و صاحبنظران در این عرصه را سنگین دانسته و افزود: بر اساس بررسیهای به عمل آمده، بیش از نیمی از سیاستهای کلی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری به صورت مستقیم یا غیرمستقیم، ظرفیت تعامل و همکاری حوزه و آموزش و پرورش را دارد.
وی با اشاره به نامگذاری همایش امسال، به نام تحول بنیادین، نیروی انسانی، تربیت اسلامی، اظهار داشت: همواره در سالهای گذشته تلاش کرده ایم به سمت و سوی تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در عرصه تعلیم و تربیت گام برداریم.
حجتالاسلام والمسلمین ملکی منابع انسانی و محتوای آموزشی را دو پایه اساسی در تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش معرفی و بیان کرد: باید بیشترین توان و ظرفیت ها را برای رشد و تعالی در این عرصه ها به کار بگیریم.
وی بیشترین عرصه فعالیت در ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش را در زمینه پرورشی و تبلیغی دانست و افزود: در این راستا در سال گذشته بیش از 108 هزار مبلغ در مراکز آموزشی سراسر کشور حضور یافتند.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش گفت: با حضور جمع زیادی از دانش آموزش در برنامههای پرورشی و تربیتی این ستاد بیش از 104 هزار کلاس احکام، عقاید و اخلاق برگزار شده و حدود 330 هزار دانش آموز در این کلاس ها از برنامه های دینی بهره مند شده اند.
وی در ادامه به برگزاری بیش از 43 هزار جلسه پرسش و پاسخ، ارایه مشاوره مذهبی به بیش از 710 هزار دانشآموز، شرکت روحانیون در حدود 45 هزار جلسه اولیا دانش آموزان و حضور روحانیون و مبلغان در اردوهای دانش آموزی از جمله برنامه های تبلیغی و پرورشی در این ستاد، اشاره کرد.
حجتالاسلام والمسلمین ملکی ابراز امیدواری کرد: امید است با تعامل دو نهاد اثرگذار حوزه های علمیه و آموزش و پرورش، در تعلیم و تربیت فرزندان و آینده سازان ایران اسلامی، گامهای ارزشمندی برداشته خواهد شود.