به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام علیرضا سلیم زاده، شامگاه روز گذشته در یازدهمین همایش تلاشگران عرصه امر به معروف و نهی از منکر که در سالن اجتماعات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، با اشاره به این که ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر براساس دستور مقام معظم رهبری تشکیل شد، اظهار داشت: ریاست این ستاد در تمامی استان ها برعهده نماینده ولی فقیه است.
وی به تشریح وظایف معاونت ادارات و کارخانجات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر پرداخت و تصریح کرد: نهادهای زیرمجموعه این معاونت موظف هستند مراکز شورای امر به معروف و نهی از منکر و هسته معتمدین داشته باشند.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان قم با بیان اینکه فعالیت های تبلیغاتی، رسانه ای، پژوهشی و آموزشی بر عهده کارگروه فرهنگی این ستاد است، خاطرنشان کرد: بخش آموزشی امر به معروف بر عهده معاونت تشکل های مردمی است که بدون هیچ گونه بودجه خاصی فعالیت می کند.
حجت الاسلام سلیم زاده با اشاره به فعالیت معاونت سازمان های اجرایی ستاد احیای امر به معروف ونی از منکر، گفت: این معاونت با همکاری سپاه، ارتش و نیروی انتظامی در عملیات های ضروری اقدام به فعالیت می کند.
وی با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی قم حمایت و پشتیبانی خوبی از آمران به معروف استان دارد، ادامه داد: در استان قم بخش های دادستانی، ناجا و اطلاعات همکاری خوبی با ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر قم دارند.
حجت الاسلام سلیم زاده با بیان اینکه ترویج و احیای امر به معروف و نهی از منکر مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، ابراز داشت: امر به معروف فعالیتی فراگیر است و باید در میان مردم همگانی شود.
وی با تاکید بر این که فرهنگ «به من چه ارتباطی دارد» در برخورد با منکرات جامعه باید از بین برود، تصریح کرد: مردم باید نسبت به فضای پیرامونی جامعه خود احساس مسئولیت داشته باشند.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر قم با اشاره به این که 5 هزار نفر از آمران به معروف عضو کارگروه تذکر لسانی در مساجد و هیئات مذهبی هستند، ابراز داشت: در اصناف، اتحادیه ها، و تمامی ادارات استان شورای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شده است.
انتهای پیام/