به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام محمد کاظم طباطبایی امروز در نشست با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات دارالحدیث قم برگزار شد، در ارائه گزارشی از فعالیتهای پژوهشکده علوم و معارف حدیث پژوهشگاه قرآن و حدیث اظهار کرد: پژوهشکده علوم و معارف حدیث کهنترین پژوهشکده در موسسه علمی و فرهنگی قرآن و حدیث است.
وی درباره فعالیتهای این پژوهشکده گفت: این پژوهشکده با هدف استخراج معارف دینی از دل حدیث راهاندازی شده که با شیوههای نوین به صورت کارآمد برای مخاطبان مختلف ارائه میکند.
رئیس پژوهشکده علوم و معارف حدیث پژوهشگاه قرآن و حدیث با اشاره به انتشار 280 عنوان کتاب از سوی این پژوهشکده خاطرنشان کرد: تا کنون 16 جلد از دانشنامه قرآن و حدیث به دو زبان فارسی و عربی منتشر شده است که در سال آینده نیز 8 جلد دیگر از آن منتشر خواهد شد؛ پیشبینی میشود این دانشنامه به 90 جلد برسد که آموزهها و معارف حدیثی را به صورت الفبایی دراختیار مخاطبان قرار میدهد.
وی خاطرنشان کرد: دانشنامه امام حسین(ع)، دانشنامه امام مهدی(ع)، احیای تراث تاریخ حدیث و رجال از مجموعههای دیگری است که در دستور کار پژوهشکده علوم و معارف حدیث قرار گرفته است.
حجتالاسلام طباطبایی با اشاره به احیای آثار حدیثی گفت: کتاب کافی مهمترین کتاب حدیثی شیعه است که در قالب کارآمد و منقح و با کاملترین شیوههای نشر، منتشر شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای سال آینده نیز انتشار مجموعه آثار حدیثی شیخ صدوق در دستور کار قرار گرفته است.