جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

آیین تجلیل از برترین های نخستین دوره تربیت حافظان قرآن کریم، در مجتمع فرهنگی یاوران حضرت مهدی(عج) جمکران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، محفل انس با قرآن و آیین تجلیل از برترین های نخستین دوره تربیت حافظان قرآن کریم، عصر روز گذشته با حضور رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، در مجتمع فرهنگی یاوران حضرت مهدی(عج) جمکران قم برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌ الاسلام والمسلمین شیری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم، فعالیت در بخش های قرآنی را از مهم ترین افتخارات سازمان اوقاف برشمرد و تصریح کرد: در سال جاری برای نخستین بار علاوه بر برگزاری مسابقات قرآنی توسط ادارات کل، طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم نیز کلید خورد.

وی با اشاره به استقبال مناسب جامعه قرآنی استان قم  از نخستین طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم، اظهار داشت: ابتدا سهمیه قم برای شرکت در این طرح ملی 4 هزار نفر بود، اما پس از آغاز اجرای طرح، شاهد استقبال 6400 نفری در کلاس ها بودیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با اشاره به نقش مهم مربیان، معلمان، مسئولان فرهنگی اوقاف و امور خیریه، مساجد و بقاع متبرکه در اجرای نخستین طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم، گفت: نورانیت بقاع متبرکه امامزادگان اثر ویژه‌ای بر مجموعه فعالیت های قرآنی دارند که این مسئله سبب اثر فرهنگی در جامعه نیز می شود.

در بخش دیگری از این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین علی محمدی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در سخنانی با بیان این که احیای فرهنگ قرآنی از اهداف مهم سازمان است، خاطرنشان کرد: قرآن کریم الگوی بسیار مناسبی برای نحوه زندگی فردی و اجتماعی افراد است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت قرآنی عظیمی در کشور وجود دارد، ابراز داشت: امروز شاهد افزایش ارتباط با قرآن در گروه های سنی و اقشار مختلف هستیم اما باید اذعان کنیم این مقدار کافی نیست.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه برگزاری طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم را در راستای مطالبات رهبر معظم انقلاب دانست و تصریح کرد: یکی از مطالبات مهم مقام معظم رهبری تربیت ده میلیون حافظ قرآنی در کشور است.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی با اشاره به جایگاه ویژه قم به عنوان شهر اهلبیت(ع) در کشور و جهان اسلام، اظهار داشت: برگزاری برنامه های قرآنی در استان قم زمینه مناسبی برای الگوگیری نقاط مختلف کشور در راستای احیا و ترویج فرهنگ قرآن است.

برپایه این گزارش، طرح تربيت حافظان قرآن سازمان اوقاف و امور خيريه سال گذشته با حضور بيش از 200 هزار نفر از علاقه‌مندان به حفظ يك جزء تا سه جزء قرآن كريم در امامزادگان و بقاع متبركه سراسر كشور در قالب برگزاری كلاس‌های حضوری حفظ اجرا شد كه شركت‌كنندگان اين طرح در دو آزمون كتبی و شفاهی شركت كردند و در نهايت افرادی كه اين طرح را با موفقيت پشت سر گذاشته بودند، همزمان با مسابقات بين‌المللی قرآن كريم طی مراسمی معرفی و تجليل شدند.
اجرای اين طرح در سال جاری نيز از اول تيرماه آغاز شده و هم‌اكنون كلاس‌های حفظ يك جزء تا سه جزء قرآن كريم در امامزادگان و بقاع متبركه برگزار می‌شود و افرادی كه سال گذشته موفق به شركت در آزمون‌های كتبی و شفاهی اين طرح نشده‌اند، امسال نيز می‌توانند در اين كلاس‌ها و آزمون‌های طرح تربيت حافظان قرآن كريم شركت كنند.
همچنین همزمان با اجرای طرح تربيت حافظان قرآن كريم، طرح مجازی تربيت حافظان قرآن كريم نيز راه‌اندازی شده و افراد شاغل‌ و يا افرادی كه امكان حضور در كلاس‌های حفظ را ندارند، می‌توانند با ثبت نام در طرح مجازی، به حفظ قرآن بپردازند و مشكلات خود را از طريق برقراری ارتباط با كارشناسان اين طرح كه در سازمان اوقاف و امور خيريه مستقر هستند، رفع كنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha