وی با اشاره به احادیث و روایات صادره از ناحیه معصومین(ع) اظهار داشت: در باب سبک زندگی اسلامی و مصادیق آن، دو کتاب «حلیةالمتقین» از علمای متقدم و «مفاتیحالحیات» تألیف آیتالله جوادی آملی از علمای متأخر است.
مدیر حوزه علمیه خواهران یزد تصریح کرد: احادیث زیادی در باب عفاف و حجاب در اسلام وجود دارد و میتوان گفت که حجاب یکی از افتخارات اسلام بوده و باید به آن توجه ویژهای داشت.
وی حجاب را مبتنی بر دو محور دانسته و یادآور شد: اولین محور در فلسفه عفاف و حجاب، حرمت نهادن به شخصیت زن مسلمان در جامعه است که از نگاه هرزه و آلوده به دور باشد.
مدیر حوزه خواهران یزد خاطرنشان کرد: دومین محور در فلسفه عفاف و حجاب این است که اسلام لذت بردن و لذت جستن به غیر همسر را برای مرد ممنوع کرده و حجاب، برای تحقیق این دستور اسلام لازم و ضروری میباشد.
وی با اشاره به اثرات مثبت ترویج حجاب و عفاف در جامعه افزود: گرم شدن کانون خانواده و عشق به فرزندان از فوائد رعایت عفاف و حجاب در جامعه است که این موارد باید برای مردم تبیین شود؛ از طرفی بزرگترین آسیب بدحجابی، از هم پاشیدن کانون خانواده است که باید این مضرات نیز همانند فوائد حجاب برای عموم مردم تبیین و توضیح داده شود.