جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه با بیان این که امروز ماموریت و رسالت بزرگ و جهانی بر دوش ما قرار داده شده است گفت: تمام نمایندگان جامعةالمصطفی در سراسر جهان مسئولیت های سنگینی را بر دوش دارند.

به گزارش خبرگزاری حوزه،‌ حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی امروز(22مرداد) در هفتمین اجلاس مدیران و نمایندگان جامعةالمصطفی العالمیه در داخل و خارج کشور،‌ با اشاره به این که سخنانی به دلربایی و زیبایی سخنان حضرت علی(ع) در ترغیب از پارسایی و رهایی از دنیا و احساس وظیفه مشاهده نمی کنیم، اظهار داشت: در نهج البلاغه بسیار تصریح شده که فرصت ها زودگذر است و باید قدر و ارزش سرمایه گران بهایی به عنوان عمر را بشناسیم.

وی با اشاره به اینکه هر مجموعه و سازمانی با سلسله‌ای از آسیب‌ها مواجه می شود،‌ تصریح کرد: تمام نمایندگان جامعةالمصطفی العالمیه در سراسر جهان مسئولیت های سنگینی را بر دوش دارند.

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه با تاکید بر این که رسالت بزرگ و جهانی بر دوش ما قرار داده شده است، و با بیان این که نمایندگان جامعه المصطفی العالمیه امانت بزرگ و رسالت بی بدیلی را برعهده دارند،‌ ابراز داشت: نمایندگان با قبول مسئولیت در چنین جایگاه هایی علاوه بر ثواب الهی در معرض خطای بسیاری نیز قرار دارند.

*انجام کار با نیت مزد خسران است

وی با اشاره به آسیب هایی که در معرض مسئولیت ها در مجموعه های مختلف وجود دارد، تصریح کرد: طعمه پردازی مسئولان در برابر مسئولیت اندیشی یکی از آسیب هایی است که باید پرهیز شود.

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: نباید از عنوان خود در سمت ها و مسئولیت های مختلف سوء استفاده کرده و از آن در مسیر مال اندوزی و رانت خواهی استفاده کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی‌ ابراز داشت: اگر کسی در تشکیلات جامعه المصطفی است و کار خود را بر اساس و نیت  مزد و حقوق انجام می دهد،‌ احساس خسران خواهد کرد.

*فعالیت های دینی با هیچ درهم و دیناری قابل معامله نیست

وی با اشاره به این که ارائه خدمات از گوشه و کنار عالم در راستای رسالت دین با درهم و دینار قابل معامله نیست، تصریح کرد: نباید جایگاه سازمانی و ماموریت هایی که بر عهده ما قرار دارد،‌ به فراموشی سپرده شود.

رئیس جامعه المصطفی غفلت از خداوند و اولیا الهی را یکی دیگر از آسیب های هر مجموعه ای عنوان کرد و افزود: کبر، فخر فروشی و تحقیر دیگران از آسیب های اخلاقی دیگری است که به ویژه مسئولان و مدیران را تهدید می کند.

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی با بیان این که نباید در میان مسئولان و مدیران احساس ماندگاری و زوال ناپذیری بوجود بیاید،‌ تصریح کرد: اگر فکر می کنیم که در این جایگاه همیشه خواهیم ماند، دچار غفلت شده ایم.

وی عادی شدن مسئولیت و فعالیت های روزمره را یکی دیگر از آسیب ها برشمرد و تصریح کرد: نباید بر ما دنیازدگی ،رفاه طلبی و رقابت های نادرست غلبه کند چرا که انسان همواره باید در مسابقه خیرات از دیگران سبقت بگیرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه رفاقت بازی و باندبازی ها ممکن است هر مجموعه یا سازمانی را تهدید کند،‌ خاطرنشان کرد: نمایندگان و مسئولان جامعه المصطفی العالمیه باید دقت داشته باشند که مسئولیت ما ابزار کمال است و به همین دلیل نباید بر سر طلبه یا ارباب رجوعی منت گذاشت.

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی با اشاره به اینکه بی توجهی به دستورات یکی از آسیب هایی است که سازمان را مواجه با مشکل می کند،‌ ابراز داشت: عدم پیشرفت دانشی آسیب دیگری است که ما را تهدید می کند.

وی در پایان این بخش از سخنان خود تصریح کرد: باید مجموعه های مختلف جامعه المصطفی العالمیه در سراسر کشور را از آسیب ها مصون بداریم و منشور سخنان مورد توجه قرار گیرد تا مجموعه ها با حفظ نشاط و شادابی، ‌فعالیت های خود را تداوم بخشند.

*جامعه المصطفی در مسیر گفتمان انقلاب حرکت می کند

رئیس جامعه المصطفی در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین جایگاه گفتمان انقلاب اسلامی پرداخت و خاطرنشان کرد: حوزه های دینی و جامعه المصطفی به عنوان حوزه پیشرو فاخر و بین المللی افتخار می کند که در مسیر گفتمان انقلاب اسلامی و امواج  بیداری اسلامی گام بر می دارد.

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی با تاکید بر اینکه حرکت در مسیر گفتمان انقلاب اسلامی از هویت وافتخار ما محسوب می شود،‌ تصریح کرد: ما باید این گفتمان را که برآمده از حوزه های دینی و انقلابی است، در سراسر جهان ترویج کنیم.

وی افتخار حوزه های علمیه را ترویج گفتمان عقلانی و باشکوه انقلاب اسلامی در سراسر جهان عنوان و‌ خاطرنشان کرد: گفتمان انقلاب در ذات خود بین المللی و فرامذهبی است که در تمام تمدن ها و ساعت های زندگی بشر ایفاگر نقش های مهمی است.

*گفتمان انقلاب تحجر و انحراف را نقد می کند 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه گفتمان انقلاب اسلامی تحجر را رفع و راه های انحرافی را نقد می کند،‌ ابراز داشت: این گفتمان تحول  خواه معتقد است با روش هایی ابتکاری باید کارهای بزرگی را رقم زد.

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی با بیان اینکه گفتمان انقلاب اسلامی در همگرایی مذهبی و نهی تعصبات جاهلانه و تکفیری تاکید دارد، تصریح کرد: این گفتمان حامی مستضعفان و محرومان عالم است.

وی با اشاره به نگاه گفتمان انقلاب اسلامی در موضوع زن و خانواده، ابراز داشت: این گفتمان اصالت خانواده را مهم می شمارد و نقش زن را به دور از زن جاهلیت قدیم و مدرن تلقی می کند.

*نمایندگان جامعه المصطفی گفتمان انقلاب را ترویج دهند

رئیس جامعه المصطفی العالمیه با تاکید بر اینکه گفتمان انقلاب اسلامی بر وحدت تمام اقشار به ویژه وحدت حوزه و دانشگاه و تعامل علم و دین تاکید دارد،‌ خاطرنشان کرد: این گفتمان سیاسی و فعال در عرصه سیاست معتقد است از اندیشه های سکولاریستی و لیبرالیستی باید دوری کرد.

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی تصریح کرد: نمایندگان جامعه المصطفی در سراسر دنیا باید به نقش گفتمان انقلاب اسلامی توجه ویژه داشته باشند و درصدد تحقق آن از تمام ظرفیت ها استفاده کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله بیداری اسلامی و مخاطرات آن پرداخت و خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها در فرمایشات خود تاکید کردند موج بیداری اسلامی تداوم خواهد داشت.

*جامعه المصطفی بیداری اسلامی را ترویج دهد

رئیس جامعه المصطفی با تاکید بر اینکه مجموعه ما باید با استفاده از تمام ظرفیت ها موج بیداری اسلامی را تداوم بخشد، ابراز داشت: باید به مخاطراتی که در اسلام گرایی عصر ما مطرح است، توجه ویژه داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی با اشاره به اینکه جامعه المصطفی اندیشه های ناب اسلام را با روش های عقلانی پیگیری می کند، ‌تصریح کرد: مخاطرات امروز اگر معالجه نشود، در آینده دچار مشکلاتی خواهیم شد.

وی به تببین مخاطرات امروز جهان اسلام پرداخت و اظهار داشت: برانگیخته شدن احساسات مذهبی و طایفه ای تند همراه با فرهنگ تکفیر رد یکدیگر از مهم ترین خطراتی است که جهان اسلام را تهدید می کند.

*تجزیه کشورهای اسلامی از مهم ترین اهداف استکبار

عضو شواری عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه دشمنان به دنبال تحقق هدف خود مبنی بر شکل گیری خاورمیانه بزرگ و تحکیم فرهنگ آمریکایی و غربی هستند، تصریح کرد: تجزیه کشورهای اسلامی یکی دیگر از مهم ترین اهداف دشمنان در منطقه است.

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی با اشاره به اینکه به خطراتی که محور مقاومت اسلامی را در منطقه تهدید می کند، اظهار داشت: مقاومت اسلامی بر مبنای منطق بین الملل در مواجه با دشمنان خود عمل خواهد کرد.

وی یکی از مهم ترین مخاطرات جهان اسلام را مصادره بیداری اسلامی از سوی دشمنان دانست و تصریح کرد: رواج اسلام هراسی، ایران هراسی و شیعه هراسی در جهان غرب از مهم ترین اهداف استکبار جهانی است.

رئیس جامعه المصطفی ابراز داشت: با تاکید بر اینکه اقدامات موثر ما می تواند توطئه های دشمنان را در جهان برملا کند.

*دشمنان به دنبال تضعیف روحانیت و ارائه نسخه بدلی از اسلام هستند

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی فروریختن بنیان های اعتقادی و جلوگیری از پیشرفت های علمی و اقتصادی جهان اسلام را از دیگر اهداف دشمنان برشمرد و تصریح کرد: یکی از مهم ترین مخاطراتی که امروز جهان اسلام را تهدید می کند، تضعیف حوزه و روحانیت و ترویج نسخه های بدلی از اسلام است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نمایندگان جامعه المصطفی هنگامی درکار خود موفق خواهند شد که نقشه راه را در مسیر آسیب ها به خوبی بشناسند، خاطرنشان کرد: تببین افق های بزرگ و داشتن همت های بلند شرط انجام اقدامات سترگ و عظیم است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه جامعه المصطفی با توجه به تجارب بیش از هزار ساله حوزه های علمیه گام های بسیار مثبتی را در جهان داشته است، تصریح کرد: این نهاد در هشت سال گذشته بسیار فعال ظاهر شد و پیشرفت های خوبی را در زمینه سخت افزار و نرم افزاری داشته است.

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی با اشاره به اینکه به عقب ماندگی های مجموعه نیز واقف هستیم، خاطرنشان کرد: این گذشته برای آینده ما راهنمای بسیار مناسبی است.

*جامعه المصطفی در تحقق مرجعیت علمی نقش مهمی ایفا می کند

وی با تاکید بر اینکه باید امروز در تحقق مرجعیت علمی و فکری جامعه المصطفی در جهان امروز ایفاگر نقش مهمی باشیم، ابراز داشت: این نهاد حوزوی باید در ارائه نشر معارف فعال تر از گذشته ظاهر شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این که باید توانایی رقابت و هماوردی با صاحب نظران در مراکز و موسسات دیگر را داشته باشیم، اظهار داشت: باید در ابعاد بین المللی مرجعیت فکری و علمی را بیش از گذشته ترویج و پیگیری کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی نهادینه سازی نهادهای حوزوی متناسب با شرایط امروز و بین المللی را بسیار ضروری دانست و تصریح کرد: در این بخش به الگوهایی که از سوی امام راحل(ره) و رهبری معظم انقلاب معرفی و هدایت می کنند،‌ اعتقاد داریم.

وی خلق و باورسازی شبکه های علمی فرهنگی از طریق دانش آموختگان را هدف بسیار مهمی ارزیابی کرد و گفت: باید علاوه بر استقامت و استواری بر حوزه مدرن و پیشرو، شاخصه های تعیین شده را در قالب های جذاب و جدید ارائه کنیم.

رئیس جامعه المصطفی تصریح کرد: باید از طریق گفتمان تمدنی در موسسات حرکت کنیم تا بحث های ریز در دل آن ذوب شود.

حجت الاسلام والمسلمین اعرافی با اشاره به اینکه در محوریت عناصر بومی و دانش آموختگان مشکلات کمتری داریم،‌ خاطرنشان کرد: تعلیم دانش آموختگان و عناصر بومی را باید با ارزش بدانیم و آن ها را برای اقدامات بزرگ تربیت کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید به دانش آموختگان شخصیت و کرامت بخشید، تصریح کرد: برای رسالت فراملی خود باید سلامت دانش آموختگان و نیروهای بومی را ارج نهیم.

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha