چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

معاون ارتباطات وامور بین الملل جامعه المصطفی با بیان این که بیش از سی هزار طلبه و دانشجو از 120 کشور در جامعه المصطفی تحصیل می کنند ابراز داشت: جامعه المصطفی در صدر دانشگاه های علمی دینی دنیا قرار دارد و مورد توجه نهادهای علمی و دانشگاهی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین حکیم الهی امروز (22مرداد) در حاشیه برگزاری هفتمین اجلاس مدیران و نمایندگان جامعه المصطفی العالمیه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بیش از سی هزار طلبه و دانشجو از حدود 120 کشور در جامعه المصطفی تحصیل می کنند،‌ اظهار داشت: این نهاد حوزوی با بیش از بیست هزار نفر فارغ التحصیل و با بهره گیری از نمایندگی های مختلفی که در حدود 60 کشور دنیا دارد، به اقدامات علمی، پژوهشی و معرفتی خود ادامه می دهد.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت ها و توانمندی هایی جامعه المصطفی موجب شده است تا این نهاد حوزوی تبدیل به قطب علمی پژوهشی برای نخبگان جهان علم و دانش باشد،‌ تصریح کرد: امروز جامعه المصطفی در صدر دانشگاه های علمی دینی دنیا قرار دارد و با عنوان بزرگ ترین مرجع علمی و دینی برای شناخت معارف اسلام ناب و برپایه آموزه های ائمه معصومین(ع) مورد توجه نهادهای علمی و دانشگاهی قرار گرفته است.

معاون بین الملل جامعه المصطفی العالمیه یکی از امتیازات برجسته این نهاد حوزوی را بالندگی و پویایی این مرکز دانست و خاطرنشان کرد: المصطفی همواره تلاش کرده است تا روزآمد باشد و برنامه های علمی،‌ پژوهشی و واحدهای درسی خود را براساس نیاز و شرایط زمانی و مکانی تنظیم کند.

حجت الاسلام والمسلمین حکیم الهی ادامه داد: با توجه به تغییر و تحولات روزانه ای که در جهان معاصر رخ می دهد، ضروری است که جامعه المصطفی متناسب با نیاز بشر معاصر و منطقه برنامه های خود را تنظیم کند.

وی تصریح کرد: همچنین نظر به تنوع و تکثر مناطق جغرافیایی جامعه المصطفی و با توجه به نیازهای متفاوت مناطق جغرافیایی لازم است که این نهاد حوزوی برنامه های علمی، آموزشی خود را متناسب با این نیازها تنظیم کند.

دبیر هفتمین اجلاس مدیران و نمایندگان جامعه المصطفی العالمیه یکی از اهداف برگزاری این اجلاس را انتقال سیاست ها و راهبردهای جدید این مجموعه دانست و ابراز داشت: همچنین برای شناخت نیازهای معرفتی و اقتضائات جدید جهان و دریافت تاثیر برنامه های گذشته، لازم است که هرساله در فصل تابستان نشست عمومی با مدیران و نمایندگان جامعه المصطفی جهت هم اندیشی این سه محور داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین حکیم الهی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اولویت جامعه المصطفی برای ارائه خدمات و فعالیت ها در کدام مناطق دنیا است، اظهار داشت: منطقه خاصی از دنیا در اولویت قرار ندارد بلکه ما حضور طولانی مدتی در برخی مناطق داریم.

وی تصریح کرد: البته بخشی از اولویت های بین المللی براساس تحولات اجتماعی مناطق تعیین می شود.

*با مدیریت صحیح به مقابله با مشکلات اقتصادی می پردازیم

دبیر هفتمین اجلاس مدیران و نمایندگان جامعه المصطفی با بیان این که  وضعیت و شرایط اقتصادی کشور بر میزان عملکرد جامعه المصطفی تاثیر داشته ‌خاطرنشان کرد: به طور طبیعی مسائلی که در کشور می گذرد، تاثیر در برنامه های ما هم خواهد داشت و ما نمی توانیم خود را عضو جدا شده از جمهوری اسلامی بدانیم.

حجت الاسلام والمسلمین حکیم الهی تصریح کرد: البته با مدیریت صحیح بر برنامه ها، می توان با مشکلاتی که دنیای غرب برای ما بوجود آورده است مقابله کنیم.

*جامعه المصطفی در بیداری اسلامی نقش قابل قبولی ایفا کرد

وی ،‌ اظهار داشت: در حوزه بیداری اسلامی، جامعه المصطفی و نهادهای دینی دیگر با حضور فعال و تاثیرگذار خود نقش قابل قبولی را ایفا کردند.

معاون بین الملل جامعه المصطفی العالمیه خاطرنشان کرد: علی رغم فشارهای بسیاری برخی از کشورهای عربی و با توجه به محدودیت هایی که استکبارجهانی اعمال کرد، نهادهای حوزوی جمهوری اسلامی و به ویژه جامعه المصطفی در روند معرفتی و علمی بیداری اسلامی نقش فعالی را ایفا کرده و امیدواریم نتایج آن مشاهده شود.

انتهای پیام/     

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha