به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، امام جمعه مرند در این مراسم با اشاره به اهمیت توسعه مراکز علوم دینی با توجه به قرارگرفتن شهرستان مرند در شاهراه اروپا و آسیا و همجوار بودن با کشورهای تازه استقلالیافته آسیای میانه و داشتن شخصیتهای برجسته دینی و علمی در کشور و جهانی در طول تاریخ گذشته، ایجاد مراکز پژوهشی علوم دینی و قرآنی و راهاندازی دانشکدههای تخصصی قرآنی و معارف اسلامی را در این شهرستان ضروری دانست.
حجتالاسلام والمسلمین علی نعمتزاده افزود: حوزه علمیه بخش خواهران شهرستان مرند در حال حاضر با 200 نفر از علاقهمندان به کسب علوم و معارف دینی و مذهبی مشغول به تحصیل هستند که با راهاندازی ساختمان جدید این تعداد به بیش از 500 نفر ظرفیت ارتقاء خواهد یافت و با استفاده از ظرفیتهای موجود مراکز حوزوی دینی، جذب برادران و خواهران علاقهمند به تحصیلات حوزوی از سایر کشورهای همسایه آذربایجان و ترکیه را نیز فراهم میسازد.
امام جمعه شهرستان مرند افزود: عملیات اجرایی ساختمان جدید حوزه علمیه خواهران این شهرستان در فضایی به وسعت یک هکتار با زیربنای یکهزار و 564 متر مربع آغاز وطی برنامه زمانبندی شده تا سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی در ادامه گفت: حوزه علمیه خواهران مرند در بین استان های شمالغرب کشور مقام اول را در المپیادهای علمی و فرهنگی کسب کرده است.
خاطرنشان می شود: حوزه علمیه خواهران مرند در سال 1376تاسیس شده وتاکنون 160 فارغ التحصیل داشته است و در حال حاضر کلاسهای درس این مرکز علمی با 187نفر در ساختمانی قدیمی و بدون استحکام برگزار می گردد