به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری، در همایش بررسی نقش شهید عارف الحسینی در وحدت و بیداری اسلامی که عصر امروز در سالن اجتماعات مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) قم برگزار شد با اشاره به انواع جهاد، اظهارداشت: انواع جهاد شامل جهاد با دشمن، جهاد با نفس، جهاد فرهنگی میباشد و بر اساس آیات قرآن کسانی که در راه خدا به جهاد میپردازند، خداوند آنها را هدایت و مسیر تکامل را در پیش روی آنها باز میکند.
مدیر حوزه های علمیه با بیان اینکه شهید عارف الحسینی در هر سه نوع جهاد پیشگام بود، ادامه داد: این شخصیت حتی یک لحظه هم برای نشر آموزههای اهلبیت(ع) آرامش نداشت و مشمول لطف خداوند شد؛ بهگونهای که در سن 37سالگی در میان شخصیتهای بزرگ علمی در پاکستان، به عنوان رهبر شیعیان این کشور انتخاب شد.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به سخن حضرت امام(ره) درباره شهید عارف الحسینی که ایشان را وفادار به اسلام و انقلاب، مدافع محرومان و مستضعفان و فرزند راستین سیدالشهداء(ع) معرفی کرده بودند، افزود: این شهید والامقام، شیفته و مرید امام(ره) بود که همین مسئله موجب شد با توطئهای آمریکایی، به شهادت برسد.
وی، شخصیت شهید عارف الحسینی را تربیت یافته حوزه علمیه نجف و قم دانسته و گفت: ایشان همیشه در غم و شادی مردم شریک بود و همین امر محبوبیت او را در میان مردم مضاعف میکرد.
معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه، سادهزیستی، فروتنی و تواضع، کمک به مردم، مطالعه و تحقیقات فراوان، اخلاص در عمل، کم سخن گفتن و بیشتر تلاش برای استفاده کردن و ... را از ویژگیهای این روحانی شهید برشمرد و ابراز داشت: ایشان معتقد بود اندیشه ولایت فقیه باید در جامعه پاکستان حاکم شود؛ از این رو مردم را با اندیشه سیاسی امام خمینی(ره) آشنا کرده و شعار جدایی دین از سیاست را باطل میدانست.
آیت الله حسینی بوشهری به تلاش های این شهید بزرگوار در وحدت شیعه و سنی در پاکستان اشاره کرد و یادآور شد: شهید عارف الحسینی به همگان میگفت که شیعه و سنی دشمن هم نیستند، بلکه دشمن اصلی، شرق و غرب و صهیونیست است؛ همین مسئله موجب شد که دشمن احساس خطر کرده و او را به شهادت برساند.
امام جمعه قم با تاکید بر این که شهید عارف الحسینی معتقد بود روحانیت باید تلاش خود را در راستای تربیت نیروی های کارآمد معطوف کند، تاکید کرد: شیعه و سنی باید در کنار هم باشند و بدانند کسانی که بر اختلاف افکنی تاکید میکنند، دشمن شیعه و سنی هستند.