جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

در شرایط فعلی منطقه، روحانيت بايد وظيفه سنگين خود را از طريق تبليغ ايفا نمايد و شرارت‌هاي دشمنان عليه مسلمانان را گوش زد نموده و با آگاهی رسانی های لازم بصیرت افزایی نماید.

به گزارش خبرگزاري حوزه از مشهد، آيت الله موسوي خلخالي در مراسم افتتاح سال تحصيلي جديد مدرسه علميه عالي نواب با اشاره به آيه «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا قِيلَ لَكُمْ تَفَسَّحُوا فِي الْمَجَالِسِ فَافْسَحُوا يَفْسَحِ اللَّهُ لَكُمْ وَإِذَا قِيلَ انشُزُوا فَانشُزُوا يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ»،  با تأكيد بر اين كه ايمان بايد اساس  هر كاری باشد، اظهارداشت: ايمان موجب نيرومندي، شجاعت و توكل مي‌شود.

وي با اشاره به روایتی به ارتباط علما با مردم تاکید کرد و افزود: عالم بايد در ارتباط با مردم حسن خلق داشته تا در جامعه اثرگذار باشد.

این استاد حوزه علمیه خراسان با بيان اين مطلب كه روحانيت نبايد نگران امور مالي و دنيايي خود باشد گفت: مادیات در طلبگی جایی نداشته و طلاب  بايد قناعت كرده و در مسير زندگي به اين مهم اهتمام ورزند.

وي در ادامه سخنان خود، تكبر را خطر پيش روي عالمان و فاضلان دانست و تأكيد كرد: ايمان، مي‌تواند اين خطر را از انسان دور كند؛ اگر اين امر محقق نشود، آن فرد در جامعه محبوبيت و تأثيري نخواهد داشت.

اين استاد اخلاق و دروس خارج حوزه علميه خراسان با بيان اين كه علم و ايمان داراي درجه هاي مختلفي است، ابرازداشت: در زمينه علم نيز نبايد به دنبال مدرك گرايي بود، بلكه مي‌بايد از علم خود براي كمك به مردم و هدايت آنان استفاده كرد و دانست كه نعمتي بالاتر از كسب علوم ديني نيست.

وي در بخش دیگری از سخنان خود  به تحلیل  اوضاع منطقه و كشورهاي همسايه اشاره و خاطر نشان كرد: در چنين شرايطي، روحانيت بايد وظيفه سنگين خود را از طريق تبليغ ايفا نمايد و شرارت‌هاي دشمنان عليه مسلمانان را گوش زد نموده و با آگاهی رسانی های لازم بصیرت افزایی نماید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha