به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان حجتالاسلام مهدی گرجی عصرروز گذشته در مراسم تشییع شش شهید گمنام در اصفهان، گفت: شهدا الگوهای عملی برای جامعه ما به ویژه جوانان این سرزمین هستند.
وی ادامه داد: مردمداری، حیاء، ولایتپذیری، روحیه جهادی، خوش اخلاقی، تواضع و خدمت به خلق از مهمترین ویژگی های شهدا است که امروز باید در زندگی ما تبلور پیدا کند.
این کارشناس دینی اظهار کرد: صرف ادعا کردن دوستی با شهدا و پیوند با شهدا کافی نیست، بلکه انسان باید در حوزه عمل نیز وارد شود و اخلاق و رفتار این شهدا را سبک زندگی خود قرار دهد.
وی با بیان اینکه یکی از ویژگی های بارز شهدا، مردمداری و تواضع آنها بود، افزود: امروز نیز باید این شیوه، راه و روش ما در برخورد با افراد جامعه باشد و بتوانیم با خدمت به خلق مشکلات آنها را برطرف کنیم و با این شیوه از اسلام و انقلاب دفاع کنیم.
حجت الاسلام گرجی، ولایت پذیری را از دیگر ویژگی های شهدا برشمرد و گفت: شهدا عاشق ولایت بودند و در وصیتنامه های خود همواره روی این مساله تاکید داشتند و با کوچکترین اشاره امام راحل(ره) خطر را به جان می خریدند.
وی بیان کرد: امروز صلابت تاریخی شیعه در رهبر معظم انقلاب اسلامی جمع شده است و همین صلابت است که سیلی محکمی به گوش دشمنان اسلام زده است و موجب ترس و رعب دشمن از ایران اسلامی شده است.
این کارشناس دینی دوری از تعلقات مادی را از دیگر ویژگی های شهدا عنوان کرد و افزود: شهدا به واسطه دوری از دنیا و تعلقات آن از مرگ، هراسی نداشتند و می گفتند هر جا لازم باشد حاضرند جان خود را فدای دینشان کنند.
این استاد حوزه علمیه اصفهان تصریح کرد: اگر ملتی از مرگ، هراس و ترسی نداشته باشد، دشمنان نمیتوانند آن ملت را تهدید کنند زیرا چیزی برای ترساندن این ملت وجود ندارد و مردم زودتر به اهداف خود میرسند.
وی گفت: ترس از مرگ به خاطر این است که انسان ها مرگ را پایان زندگی می دانند، در حالی که مرگ فنا شدن نیست و رفتن از مرحله ای به مرحله جدید است.
حجت الاسلام گرجی با اشاره به برخی آیات قرآن کریم، ادامه داد: قرآن تاکید دارد شهدا را مرده ننامید بلکه آنها زنده اند و نزد خدا روزی می خورند و از همین رو ما نیز نباید شهدا را افرادی مرده بدانیم.
وی خاطر نشان کرد: شهدا بر اعمال ما ناظر هستند و ما را می بینند، نباید به خود اجازه دهیم در محضر خدا و شهدایی که از خدا اذن دارند و بر اعمال ما ناظر هستند، کارهای زشت انجام دهیم.