رئیس فرهنگستان علوم اسلامی با اشاره به این که نرمش قهرمانانه ابزار صلح نیست، بلکه یکی از ابزار پیشبرد مبارزه است، تصریح کرد: ممکن است تاکتیکها تغییر کند، اما همچنان در مسیر خاص خود حرکت خواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی میرباقری، در سی ودومین نشست انقلاب اسلامی؛ مخاطرات امروز و فردا، به تبیین مفهوم پیچ تاریخی از منظر مقام معظم رهبری پرداخت و با اشاره به اینکه گرایش به معنویت و بیداری معنوی، منتهی به مبارزات منطقهای و بین المللی علیه جریان سکولاریستی حاکم بر جهان شده است، اظهار داشت: مبارزه با ظلم، پدیده ای تاریخی است و آن چه در این مرحله قابل اشاره میباشد، حرکت بر محور معنویت و اسلام است.
وی تصریح کرد: مفهوم پیچ تاریخی از منظر مقام معظم رهبری، ظهور مجدد معنویت و فروپاشی تاریخی دولت های سکولار است.
رئیس فرهنگستان علوم اسلامی با اشاره به سه هدف امام خمینی(ره) از ایجاد انقلاب اسلامی، ابراز داشت: ایجاد حکومت اسلامی در ایران، ارائه هویت اسلامی در دنیای اسلام و بیداری معنوی در جهان، در راستای آمادگی برای عصر ظهور، از مهمترین اهداف ایجاد انقلاب اسلامی بود.
حجت الاسلام والمسلمین میرباقری با بیان اینکه غربیها پس از دوران رنسانس به دنبال تحولی عمیق، همه جانبه و دگرگون بودند، تصریح کرد: هدف آنها حاکم کردن ایدئولوژی جدیدی در جهان بود.
وی با اشاره به اینکه غربیها به دنبال توسعه فرهنگی هستند، افزود: آنها با توجه به کثرت فرهنگها، به دنبال توسعه فرهنگی واحد هستند تا نظام واحد جهانی را مبتنی بر ایدئولوژی فرهنگ مدرن ایجاد کنند که در دو دهه اخیر با ظهور ابزار آلات رسانهای جدید، بستر این امر فراهم شد.
رییس فرهنگستان علوم اسلامی با بیان این که غرب به دنبال تک قطبی کردن فرهنگ تجدد است، خاطرنشان کرد: آنها نرم افزارها و سخت افزارهای عبور از فرهنگ ها و تسخیر جغرافیای جهان را فراهم کردند تا زندگی اجتماعی ملت ها را بدون آموزههای انبیا و معنویت(سکولاریسم) اشاعه دهند.
حجت الاسلام والمسلمین میرباقری با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی، عطیه ای الهی است که با محوریت یکی از شخصیتهای بزرگ اسلام رخ داد، تصریح کرد: انقلاب به سرعت از مرزهای جغرافیایی فرهنگ خود عبور کرد و جامعه جهانی را تحت تاثیر قرار داد و اکنون، اهداف امام خمینی(ره) از ایجاد انقلاب، در حال تحقق است.
وی با اشاره به اینکه امثال اردوغان و حزب عدالت در ترکیه که مدعی اسلام هستند، قبول ندارند که قوانین کشورشان تحت تاثیر دین باشد، ابراز داشت: آن چه در نظام اسلامی ایران شکل گرفت، حضور مذهب در قانون اساسی بود و در ساختار کلان قدرت برای دین حق دخالت قائل شدند.
رئیس فرهنگستان علوم انسانی با بیان این که انقلاب اسلامی الگویی ممتاز برای سایر ملتها و کشورهاست است، تصریح کرد: تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، حکومتی که در ساختار قدرت، در کنار حق رای مردم، دین را هم دخالت دهد، وجود نداشت.
حجت الاسلام والمسلمین میرباقری با اشاره به این که انقلاب اسلامی الگوی جدیدی در برابر الگوهای جریان تجددخواه بود، ابراز داشت: امام خمینی(ره) با ایجاد انقلاب اسلامی، ادبیات جدیدی را در دنیا مطرح کرد و مبارزه جدیدی را با دنیای استکبار آغاز کرد.
وی با بیان این که روش های فعلی دیپلماسی، مبتنی بر ادبیات غربی است، تصریح کرد: هنگامی که وارد مذاکره می شویم و با روش دیپلماتیک برخورد میکنیم، باید بدانیم دیپلماسی تولید شده غربی، ابزاری برای شکست خودشان نیست و ما باید دیپلماسی جدید مبتنی بر اسلام ناب را در برخورد با کفار به کار گیریم.
رئیس فرهنگستان علوم اسلامی با اشاره به این که بیداری اسلامی، توازن قوا را به نفع انقلاب تغییر داد و در دوران ظهور، تمدن مادی حذف خواهد شد، ابراز داشت: کوتاهی غرب در برابر ایران به دلیل توازن قوا به نفع ایران است و ما توانستیم صحنه جهانی را به نفع خودمان تغییر دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین میرباقری با بیان این که اگر توازن قوا به نفع ما نبود دشمن آن قدر سامانه های نظامی و رسانه های خودش را برای مبارزه با انقلاب گسیل نمی کرد، تصریح کرد: ماموریت کنونی، درک موقعیت انقلاب اسلامی است و ما باید بپذیریم که ابرقدرتی هستیم که به دنبال بسط معنویت در جهان است.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر نرمش قهرمانانه، ابراز داشت: نرمش قهرمانانه ابزار صلح نیست، بلکه یکی از ابزار پیشبرد اهداف و مبارزه با استکبار است.
رئیس فرهنگستان علوم اسلامی با بیان اینکه صلح با کفار باطل است، تصریح کرد: ممکن است تاکتیک ها تغییر کند، اما در مسیر خاص خود حرکت خواهد کرد.
حجت الاسلام والمسلمین میرباقری در پایان تاکید کرد: تولید دیپلماسی جدید مبتنی بر اسلام، تئوریزاسیون و عرضه آثار و پیام های انقلاب از اهداف خطیر ماست.
انتهای پیام/