جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

مدیر حوزه های علمیه با تبیین الزامات تبلیغ در دانشگاه ها، گفت: مبلغی در دانشگاه موفق است که دانشجو و دانشگاه را بشناسد و اگر به طور مثال از پوشش لباس و مدل موی دانشجو اظهار ناراحتی کند، در امر تبلیغ موفق نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، شب گذشته در گردهمایی مبلغان دانشگاه ها با اشاره به این که تبلیغ به معنای مواجه شدن با مردم و تبیین مسیر حرکت آن‌ها به سوی خدا است، اظهار داشت: تبلیغ اقدامی بزرگ، ارزشمند و دشوار است.

وی با بیان این که حضرت موسی(ع) در قبال تبلیغ دین، از خداوند سعه صدر را خواستار شدند، تصریح کرد: سعه صدر در عرصه تبلیغ، مقوله مهمی است که باید مد نظر قرار گیرد.

مدیر حوزه های علمیه با تاکید بر این که کسانی در عرصه تبلیغ موفق خواهند بود که در تمام زمینه های مختلف، مطالعاتی داشته باشند، ابراز داشت: تبلیغ باید پیام روشنی در زمینه اعتقادی و سیاسی  را به مخاطبان منتقل کند.

معاون جامعه و مردم جامعه مدرسین حوزه، آشنایی کامل با دین، تاریخ تحلیلی صدر اسلام و روایات اسلامی را لازمه ورود به عرصه تبلیغ دانسته و خاطرنشان کرد: پیام مبلغان به مردم باید بر اساس آیات و روایات متقن، استوار و اثرگذار باشد.

امام جمعه قم، ویژگی تبلیغ اهل بیت(ع) را اسلام شناسی به مفهوم صحیح کلمه عنوان کرد و ابراز داشت: مبلغان باید به طور جامع و همه جانبه معارف اهل بیت(ع) را رصد و تبیین کنند.

مدیر حوزه های علمیه، حضور مبلغان در دانشگاه ها  را موجب آشنایی با مسائل و نیازهای این محیط دانسته و تصریح کرد: این مسئله باعث شناخت نیاز دانشجویان و اساتید شده، در سیر مطالعاتی مبلغین نیز تغییر محسوسی را ایجاد خواهد کرد.

* خداترسی تبلیغ شود

وی با اشاره به این که مبلغان خداترسی را در دانشگاه ها ترویج کنند، ابراز داشت: خداترسی پایه کار مبلغ است؛ چرا که اگر این مسئله در افراد تجلی یابد، بسیاری از مشکلات جامعه حل می شود.

عضو خبرگان رهبری با تاکید بر لزوم مخاطب شناسی، ابراز داشت: مبلغی در دانشگاه موفق است که دانشجو و دانشگاه را بشناسد و اگر به طور مثال از پوشش لباس و مدل موی دانشجو اظهار ناراحتی کند، در امر تبلیغ موفق نخواهد بود.

وی با بیان این که مبلغان باید اعتقاد به هدایت گری در دانشجو داشته باشند، تصریح کرد: شبهات کلامی بسیاری در دانشگاه ها مطرح است و یکی از اقدامات مهم در عرصه تبلیغ پاسخ به شهات است.

*لزوم جذب حداکثری

آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر جذب حداکثری سلایق دانشجویان در دانشگاه ها، ادامه داد: باید سلایق مختلف را تحمل کرد و با سعه صدر به شبهات پاسخ داد.

مدیر حوزه های علمیه با بیان این که نباید در مباحثی که توان لازم برای پاسخگویی را نداریم، وارد شویم، تصریح کرد: پاسخ اشتباه فضای نامناسبی را برای جامعه ایجاد می کند.

وی با انتقاد از کسانی که می گویند به دلیل فضای دانشگاه، با لباس شخصی به تبلیغ دین بپردازیم، ابراز داشت: این مسئله اوج اشتباه است؛ زیرا دانشجو به روحانیت علاقه‌مند است.

امام جمعه قم با تاکید بر لزوم پرهیز از ژست روشنفکری مبلغین در عرصه تبلیغ دین در دانشگاه ها، یادآور شد: از طلاب مبلغ دانشگاه ها انتظار می رود که دین و اعتقادات را تبیین کنند.

عضو خبرگان رهبری با بیان این که در صورت پرسش از مسائل سیاسی، باید به این مسائل منطقی پاسخ داده شود، تصریح کرد: در تمام رسانه ها مسائل سیاسی مطرح می شود و ما باید بر روی اعتقادات جوانان کار کنیم.

*طلاب از مواضع سیاسی افراد حمایت نکنند

آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر این که طلاب باید در دفاع از مواضع نظام منصفانه عمل کنند، ابراز داشت: طلاب از دفاع از مواضع سیاسی اشخاص پرهیز کنند؛ چرا که در مسائل و صحبت های مسئولان اجرایی گاهی مشکلاتی مشاهده می شود.                            

مدیر حوزه های علمیه با اشاره به این که باید از بیان مسائل بی منبع و بی اساس پرهیز کرد، اظهار داشت: حوزه های علمیه مرجع فکری جامعه هستند و با سرمایه گذاری در عرصه معنویت، به اهداف و آرمان های خود دست پیدا خواهیم کرد.

وی در پایان با اشاره به جایگاه والای شهید مطهری در جامعه به ویژه در دانشگاه ها، اظهار داشت: این شهید بزرگوار جایگاه خود را با استدلال و منطق در دانشگاه حفظ کرد و در حقیقت از افتخارات حوزه علمیه بود.

 

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha