وی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری حوزه افزود: در شرایطی هستیم که برخی فرقههای خطرناک به نام دین، ریشهها و ارزشهای دینی را مورد هجمه قرار داده و جامعه بشری را نسبت به دین بدبین میکنند.
عضو کمیسیون شوراهای مجلس با تاکید بر اینکه همه موظفیم اسلام را با تبع فطرت همگانی آشنا کنیم، گفت: تشیع نزدیکترین مذهب به فطرت و زندگی عادی بشر در همه زمانها و زمینههاست به همین خاطر نهادهای فرهنگی تبلیغی با بهرهگیری از روحانیت بیدار میبایست برای حفظ ارزشهای دینی و نشان دادن حقانیت مذهب تشیع، حرکتی بسیار دقیق و جدی در عرصه ملی و فراملی انجام دهند.
وی با ابراز تاسف از اینکه تاکنون نسبت به ساماندهی امر تبلیغ اهتمام لازم صورت نگرفته، گفت: احساس میکنم تبلیغ دین اسلام در عرصه بینالملل مورد غفلت قرار گرفته است.
حجتالاسلام زارعزاده افزود: اگر به جای اینکه دور دیپلماسی خارجی حلقه بزنیم به دیپلماسی فرهنگی اهتمام داشته باشیم و پیامهای اخلاقی، دینی و مذهبی خودمان را در قالب اعزام مبلغین به اقصی نقاط دنیا صادر کنیم میتوانیم به دیپلماسی موفق سیاسی نیز دست پیدا کنیم.
وی با تاکید بر اهمیت دیپلماسی فرهنگی و نقش آن در تسهیل و گرهگشایی از موانع سر راه دیپلماسی سیاسی گفت: اگر مبانی اخلاقی، ارزشهای مکتبی و مذهبی که نظام جمهوری اسلامی ایران بر آن مبتنی است را ترویج کنیم و دنیا را از منطق محکم نظام اسلامی آگاه نمائیم، راه برای چانهزنی در دیپلماسی سیاسی و اقتصادی نیز باز خواهد شد.
نماینده مهریز و بافق گفت: متاسفانه آنقدر در بحث تبلیغ اسلام و نظام اسلامی ایران کمکاری کردهایم که مردم بسیاری از کشورها با ساختار وجودی ما آشنا نیستند؛ این در حالی است که وهابیت با تمام انحرافاتی که دارد با پشتوانه پولهای بادآورده غرب در حال تبلیغ و گسترش میباشد.
وی با ابراز تاسف از اینکه برخی از مردم جهان، وهابیون را بهعنوان اسلام میبینند و سایر مسلمانان را با آنها قیاس میکنند، گفت: مردم دنیا وقتی نمیدانند مذهب، دین و ارزشهای دینی ما چقدر مترقی و منطقی است و ریختن خون بیگناهان و ظلم به کشورهای ضعیف را جنایت میداند، طبیعی است استکبار با تجهیز یک فرقه جعلی به نام وهابیت همه آدمکشهای را به نام اسلامی معرفی میکند.
حجتالاسلام زارعزاده ادامه داد: مردم دنیا نمیدانند مذهب شیعه تا چه حد با تمدن موجود سازگار است و به عبارتی مکتب تشیع، تمدنساز است چرا که ما این ویژگی را در گذشته نشان دادهایم و انقلاب ما مبتنی بر همین محتویات اخلاقی دینی و ارزشی است
وی با انتقاد از عدم اختصاص اعتبار لازم برای امور دینی گفت: متاسفانه مسئولان به حقیقت این ارزشها بهای لازم را نمیدهند و اعتبارات کافی را برای تبلیغ دین اسلام، تربیت و اعزام مبلغ اختصاص نمیدهند.
این نماینده روحانی مجلس افزود: مسئولان نمایندگی نهادهای ایرانی مستقر در کشورهای دیگر، حتی سفرای ما همکاری لازم را با مبلغان دینی ندارند این در حالی است که عربستان صعودی سفارتخانههای خود را در اختیار وهابیون قرار میدهد.
وی با تاکید بر اینکه همکاری ضعیف نهادهای ایرانی خارج از کشور با مبلغان ما جای تاسف بسیار دارد،بیان داشت: امیدوارم مسئولان به خود بیایند و خطرات ناشی از کار نکردن در وادی تبلیغ را حس کنند.
حجتالاسلام زارعزاده در پایان گفت: در اثر بیتوجهی به تبلیغ بسیاری از مباحث دینی در دنیا بیجواب مانده است و این مبلغین روحانی هستند که با تخصص دینی و داشتن زبان علمی میتوانند به سوالات مطرح شده در اذهان جهانی پاسخگو باشند.