شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

شیخ عقیل سراج رئیس العمای اندونزی و رهبر نهضت العلمای این کشور تصریح کرد: ما به زیارات، دعا و سایر مناسک شیعیان اعتقاد داریم.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، دکتر حجت‌الله ابراهیمیان دانش آموخته حوزه علمیه و دارای دکترای حقوق که اخیرا به عنوان رایزن فرهنگی ایران در جاکارتا، راهی اندونزی شده است، با " عقیل سراج" ، رئيس سازمان اسلامی نهضت العلمای اندونزی دیدار و گفتگو نمود.

بر پایه این گزارش به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، در این دیدار که در دفتر ریاست این سازمان برگزار شد، "عقیل سراج"، سازمان نهضت العلماء را بزرگترین سازمان اسلامی در اندونزی دانست که بیش از 60 میلیون نفر از مردم حدود 250 میلیونی اندونزی را دربرمی گیرد.

وي با اشاره به حادثه عاشورا اظهار داشت: حرکت امام حسین در کربلا یک تراژدی انسانی است و حسین تنها متعلق به شیعه نیست.

رئيس سازمان اسلامی نهضت العلمای اندونزی ادامه داد : ما اعتقاد به زیارات و دعا و سایر مناسک اهل تشیع داریم .

"عقیل سراج"، آمادگی خود را جهت کمک و همکاری با رایزنی فرهنگي كشورمان اعلام نمود.

"ابراهیمیان"، نيز درخواست نمود كه برای تجلیل از ائمة المسلمین سلسله نشست هایی در خصوص بزرگان مسلمین مثل امام جعفر صادق (ع) و امام شافعی در آینده توسط نهضت العلماء با همکاری رایزنی فرهنگی برگزار گردد که این مطلب مورد قبول وي قرار گرفت .

شايان ذکر است با توجه به برگزاری اجلاس بین الملل وحدت اسلامی در ماه ربیع الثانی در اندونزی با عنوان "قرآن، محور وحدت اسلامی" ، رایزن فرهنگی كشورمان از "عقیل سراج " درخواست نمود که با توجه به وزنه علمی و اجرایی نهضت العلماء، این اجلاس با همکاری این سازمان انجام پذیرد.

* تجلیل رئیس دانشگاه اسلامی اندونزی از فرهنگ و تمدن ایران

همچنین دکتر ابراهیمان با ریاست دانشگاه سونان کالیجاگای شهر جوگجاکارتای اندونزی، پروفسور موسی اشعری دیدار و گفتگوكرد. وي در این دیدار، اهداف و برنامه های فرهنگی و دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی را تبیین کرد. اشعری نيز بر استمرار پیش از پیش روابط دانشگاهی با جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

وي گفت: ایرانیان با فرهنگ و تمدن بسیار قدیمی در جهان معروف هستند و امروزه جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری اسلامی مطرح است که بهره مند از اصول و مبانی درست اسلامی است.

رئيس دانشگاه اسلامی دولتی سونان کالیجاگای اندونزی یادآور شد: اين دانشگاه که به نام یکی از اولیای نه گانه اندونزی که از محبین اهل بیت پیامبر (ع) بودند، مزین ، آماده است پیام و اندیشه های ایران و اندیشمندان مسلمان ایرانی را در اندونزی و در میان دانشجویان و اساتید این دانشگاه انتشار دهد.

* دعوت از دانش آموخته حوزه برای تدریس در دانشگاه اسلامی مالزی

در این دیدار همچنین موسی اشعری ریاست دانشگاه اسلامی دولتی سونان کالیجاگای اندونزی از رايزن فرهنگي ايران جهت تدريس در اين دانشگاه دعوت بعمل آورد.

گفتنی است دانشگاه سونان کالیجاگا در شهر جوگجاکارتای اندونزی که گفته می شود شهر دانشگاهی این کشور است قرار دارد و دارای 25000 دانشجو با 8 دانشکده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha