به گزارش خبرگزاری حوزه، معظم له، امروز در دیدار با وزیرتعاون،کار و رفاه اجتماعی با ذکر این مطلب که شیطان در این دنیا بزرگترین دشمن انسان است، افزودند: شیطان به دنبال بردگی کشیدن انسان است و این دشمنیاش در هیچ شرایطی پایان نمیرسد و هر لحظه بر زیادهخواهیهای او افزوده می شود.
ایشان افزودند: ائمه(ع) در خصوص شرح صدر مباحث مختلفی را بیان کردهاند که در روایتی از ابن مسعود از امام معصوم(ع) آمده است، شرح صدر سه ویژگی دارد که نخستین آن پرهیز از غرور است و دومین آن آمادگی برای سفر و تهیه زاد و توشه و همچنین آمادگی برای ایجاد رابطه با مقصود در مقصد است، زیرا در این سفر اگر هدفی وجود داشته باشد، تنها زاد و توشه کافی نیست.
این مرجع تقلید تصریح کردند: خوب بودن انسان کافی نیست، باید مقصد داشته باشد، اگر در این بین مقصدی داشته باشد به مقصود میرسد؛ زیرا پس از مرگ نه رابطه حاکم است و نه ضابطه و نه خویش و قوم هیچ یک برای او کاربردی ندارد، ما باید بدانیم وقتی سفر به پایان میرسد، چگونه با مقصود در مقصد تعامل کنیم و او را بیابیم.
حضرت آیتالله جوادیآملی خاطرنشان کردند: اگر کسی فقط انسان خوبی باشد و تنها به فکر زاد و توشه راه باشد، حداکثر بهرهمندی او بهشت خواهد بود؛ ولی به مقامات عالی و مقصود نمیرسد، زیرا آنگونه که علامه طباطبایی از اساتید خود نقل کرده، امام حسین(ع) تنها سالی یکبار برای اهل بهشت تجلی میکنند و اهل بهشت سالی یکبار میتوانند او را ببیند، در حالی که اگر انسان بهدنبال مقصود اصلی باشد، ممکن است از همنشینی بیشتری با امام حسین(ع) و اولیالله در بهشت بهرهمند شود.
ایشان گفتند: عزاداری برای سیدالشهدا(ع) بسیار مقدس است، ولی نباید کاری کرد که این اشکها و عزاداریها با حرفها و مطالب غیرمستند و غیرصحیح، ارزش خود را از دست دهد؛ زیرا حیف است که این اشکهایی که از پس هفت پرده بیرون میآید و تقدیم طاعت قدسی اباعبدالله(ع) و پروردگار میشود، آغشته به مباحث باطل شود.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به سخنان وزیر کار در زمینه فعالیتهای قرآنی کارگران تصریح کردند: کار در اسلام ، امری بسیار محترم است و باید فرهنگ درست کار کردن و کار اسلامی در جامعه جا بیافتد؛ زیرا یکی از مباحث بسیار مهم کار در اسلام، پرهیز مزدوری و تکریم مردم با کار شخصی است، اسلام میخواهد هر کس برای خود کار کند و موضوع شخص دیگر نباشد و رمز این مطلب هم در تشکیل تعاونیها و آموزش کار و تشکیل برای مردم است که هر کسی با کار برای خود درآمدزایی کند.
ایشان گفتند: اگر مدیریت صحیح بر کشور حاکم شوند، تحریمها هیچ اثری نخواهد داشت، زیرا کشوری که این همه دریا، مراتع بزرگ، زمین و.. دارد و از کشوری مثل ترکیه با این وضع ارز، علوفه وارد میکند، طبیعی است که شیر و لبنیات باید در این کشور گران باشد.
معظم له تصریح کردند: وقتی مدیری عرضه مدیریت کردن داشته باشد و بتواند از این ظرفیتها برای تولید داخلی و بینیازی دیگران استفاده کند، دیگر چه تحریمی میتواند و چه دلیل دارد که در کشور با این نعمت و برکت گرانی وجود داشته باشد.
حضرت آیتالله جوادی آملی تصریح کردند: نباید موضوعپرور باشیم باید بهسمتی حرکت کنیم که مردم عزت خود را از کاری که خودشان انجام میدهند، بهدست بیاورند؛ فرق نظام اسلامی با نظامهای غیر اسلامی در این است که نظامهای غیر اسلامی بهدنبال مزدور کردن مردم هستند، ولی هنر اسلام این است که از طریق تولید کار و کار مردمی به درجات بالا برسد.
ایشان بیان داشتند: مسئولین باید بدانند که وقتی پیامبر(ص) در گفتگو و صحبت با هر یک از افراد جامعه قرار میگرفتند، بهصورت او تمام رخ نگاه میکردند؛ ولی متاسفانه برخی از مسئولین ما دیده نمیشوند که باید بیاموزند که با مردم کریمانه رفتار کنند و آنها را عزیز بشمارند، زیرا خداوند هم هر چه که به هر انسانی میدهد، دو دستی است و نه با نگاه نیمرخ باید به مردم احترام گذاشت و کریمانه با آنها برخورد کرد.
این مفسر قرآن کریم در پایان با دعا برای تیم مذاکره کننده هستهای، بر لزوم تلاش همه مسئولین در زمینه خود کفایی کشور در عرصههای مختلف وکاهش اثرات تحریمات تاکید کردند.