چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

نائب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: باید به سویی گام برداریم که قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی با مباحث شرعی انطباق کامل داشته باشد.

 به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت­الاسلام والمسلمین ابوترابی­فرد، عصر امروز در مراسم تقدیر از پژوهشگران برگزیده مرکز تحقیقات  مجلس شورای اسلامی که  در سالن اجتماعات امام خمینی(ره) مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم برگزار شد، با اشاره به هدف بعثت انبیای الهی، اظهار کرد: می­توان از واقعیت­های دینی این برداشت را نمود که نزول وحی و بعثت انبیاء، تکامل انسان است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران نیز باید با این نگاه، اهداف کلان خویش را طراحی نماید و با مبانی قوی دینی در عرصه عمل وارد گردد که تنها در این صورت می­تواند حقیقت علم را که همان معرفت باری تعالی است، را نهادینه سازد.

 

هشتاد درصدد وقت مدیران، به اصلاح اشتباهات گذشته اختصاص می­یابد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با ابراز این که بنا به آمار رسمی، هشتاد درصد وقت مدیران کشورهای گوناگون به اصلاح اشتباهات مدیران گذشته اختصاص می­یابد، خاطرنشان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران، دارای ویژگی­های ممتازی است که هیچ نظامی در جهان از آن برخوردار نیست، مهمترین آنها این است که سکاندار این کشور، ولایت فقیه است که همواره خود را در برابر هر کار غیرعلمی مسئول در برابر خداوند متعال می­دانند و مباحث علمی را پشتیبان عملکرد خود قرار داده­اند.

حجت­الاسلام والمسلمین ابوترابی­فرد کارهای علمی در کشورهای غربی به ویژه آمریکا را در راستای تأمین نیازهای رژیم صهیونستی دانست و بیان کرد: امیدوارم که حوزه علمیه قم، با توجه به انباشته­های علمی و دینی در خود، نظام جمهوری اسلامی ایران را در چالش­هایی که با آن روبه­رو می­گردد، یاری دهد.

 

قانون اساسی کشور حاصل همفکری علمای دین و حقوق­دانان؛

وی قانون اساسی کشور را حاصل همفکری علمای دین با حقوق­دانان دانست و عنوان نمود: این همگرایی و تعامل حوزه با حقوقدانان کشور، منجر به پایه­ریزی قانون اساسی شده که در طول سه دهه پشتیبان قوی عرصه قانون­گذاری کشور شده است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی طولانی شدن عمر قانون در کشور را از برکات حضور علمای دینی در عرصه قانونگذاری کشور دانست و ادامه داد: 229 عالم و نخبه حوزه، 68 حلقه علمی، 312 جلسه با 3515 ساعت کاری، تدوین هفت جلد کتاب و فصل نامه و تدوین 37 جلد گزارش علمی به کمیسیون­های تخصصی مجلس از افتخارات این مرکز علمی در مجلس است.

وی با بیان این که این مرکز، کار بزرگی برای حضور شایسته دانش مبتنی بر اجتهاد و آموزه­های دینی در عرصه قانونگذاری است، اظهار کرد: امیدارم در آینده نیز این تلاش­ها تداوم پیدا کند و به سویی گام برداریم تا قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی انطباق کامل با مباحث شرعی داشته باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha