به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنور، شب گذشته در مراسم بزرگداشت ایام دهه فجر که به همت بسیج مدرسه علمیه فیضیه و دارالشفاء درسالن اجتماعات مدرسه فیضیه برگزار گردید، با اشاره به نظریه هارتلند، اظهار کرد: این نظریه سیاسی که مبتنی بر تصرف قلب زمین که همان قاره آسیا و به ویژه ایران بود، با ویرانگریهای هیتلر و خونریزیهای او و جنگهای پی در پی جهانی همراه شد.
وی افزود: با وابستگی دنیا به ذخایر انرژی، اهمیت ایران بیش از گذشته مطرح گردید و این اهمیت آنگاه بیشتر میشود که بدانیم تا چهار دهه دیگر، کشورهای خلیج فارس، مهمترین منطقه برای دسترسی به انرژی دنیا به شمار میآیند.
64درصد ذخایر نفت در خلیج فارس
رئیس ستاد کنگره شهدای روحانی کشور با ابراز این که خلیج فارس، 64 درصد از ذخایر نفتی دنیا را در خود جای داده است و کشور ایران نیز از لحاظ ژئوپولتیکی در مرکز این ذخایر نفتی قرار دارد، خاطرنشان کرد: عربستان، عراق، ایران و کویت چهار کشوری هستند که به ترتیب بیشترین ذخایر نفتی دنیا را در خود دارند.
حجتالاسلام والمسلمین ذوالنور با ابراز این که اکنون، هارتلند جدیدی به نام هارتلند انرژی ظهور پیدا کرده است که نام ایران در قلب آن دیده میشود، بیان کرد: پس از خروج نیروهای انگلیسی از منطقه و خلیج فارس، آمریکا فهمید اگر نیروهای غربی نمیتوانند به شکل مستقیم در کشورهای منطقه حضور داشته باشند، باید این نقش را به عوامل منطقهای خود واگذار کنند که تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، حکومت پهلوی نقش مستقیم در ایجاد آشوب در منطقه و حفظ منافع غرب را داشت.
وی پیروزی انقلاب اسلامی ایران را برهمزننده معادلات سیاسی و ژئوپولتیکی در منطقه دانست و عنوان نمود: ایدئولوژی و دینمحور بودن حکومت و مردم ایران، وجههای بود که دیگر حکومتهای منطقه فاقد آن بودند، به همین جهت دشمنی شرق و غرب علیه انقلاب ایران را در سه دهه گذشته به دنبال داشت.
این کارشناس سیاسی با ابراز این که اضمحلال، محدود و تسلیم نمودن انقلاب مردمی ایران، نقشه مستقیم غرب علیه این کشور است، ادامه داد: وقتی نظریه جهانیسازی مطرح گردید، اتحاد فرهنگی، سیاسی و اقتصادی نیز در دستور کار دست اندرکاران این طرح قرار گرفت که جهان باید از این جهات متحد باشد.
نظام واحد اقتصادی اسلامی طرحریزی نشده
حجتالاسلام والمسلمین ذوالنور با بیان این که متأسفانه ما پس از سی و پنج سال، نتوانستیم نظام واحد اقتصادی اسلامی برای خود طرحریزی کنیم، بیان کرد: برخلاف حوزه اقتصاد، در حوزه سیاست، نظام سیاسی ما باید به خود ببالد که با رهبری امام خمینی (ره) در برابر نظامهای مانند اومانیستی حرفهای بسیاری برای گفتن دارد و مدل سیاسی اسلامی نوینی را پایهریزی کردیم، هرچند نتوانستیم آن را به شکل شایسته به نسل جوان خود که با تهاجم سیاسی نظامهایی مانند سکولار مواجه هستند، منتقل کنیم.
رئیس ستاد کنگره شهدای روحانی کشور صدور ابعاد سیاسی انقلاب را به دیگر فرهنگهای جهان را دارای اهمیت دانست و یادآور شد: حکومت دموکراسی مردمی که مبتنی بر ولایت فقیه در ایران، الگویی خاص از حکومتداری است که نیازمند به تبیین ارکان آن در محافل علمی و فضای مجازی بینالمللی است.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به تهاجم فرهنگی غرب، اضافه نمود: در حوزه فرهنگ نیز با تهاجم سنگینی از غرب مواجهیم. اکنون، اندیشههای سکولاری به شکل مستقیم نسل جوان ما را هدف گرفته است.
حجتالاسلام والمسلمین ذوالنور با اظهار این که باید بازنگری جدی در شیوهها و ابزار دفاع در برابر این تهاجم فرهنگی انجام دهیم، عنوان کرد: باید جایگاه کنونی خود در دفاع از دستاوردهای انقلاب را به خوبی بشناسیم تا بتوان برای گام های بعدی برنامهریزی کرد.
وابستگی به نفت را کم کنیم
وی تأکید کرد: یقین بدانیم که اگر نتوانیم وابستگی خود به نفت را کم کنیم، مورد هجوم مستقیم دشمن در عرصههای مختلف قرار خواهیم گرفت. وجود صد میلیارد دلار بلوکه شده در خارج از کشور، حاصل وابستگی شدید ما به فروش نفت و نیاز بسیار ما به این اموال است.
این استاد دانشگاه بیان داشت: اگر آمریکا نتوانست جهانیسازی را به شکل کامل در جهان اجرا کند، فرهنگ خود را با استفاده از ابزاری مانند هالیوود و فضای مجازی و سایبری در جهان به ویژه در هارتلندهای جهان رواج میدهند.
حجتالاسلام والمسلمین ذوالنور با بیان این که ایست بازرسی، سرکوب و تخریب مشکل فرهنگی ما را حل نمیکند، ابراز داشت: اگر اکنون ادعای صدور انقلاب اسلامی ایران و فرهنگ تشیع و مهدویت داریم، باید در عرصههایی مانند اینترنت و فضای مجازی نیزعرض اندام داشته باشیم تا در وهله نخست از عقیده و آرمان جوانان خود دفاع کنیم.