چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
آیت‌الله بوشهری

توجه به آثار و برکات حوزه‌های علمیه در عرصه‌های تبلیغی، علمی، پژوهشی و پاسخگویی به نیازهای امروز و فردای کشور به حدی است که به هیچ عنوان نباید کسی با علم کردن فعالیت‌های وهابیت آنها را زیر سئوال ببرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله حسینی بوشهری، صبح امروز در چهاردهمین اجلاسیه مدیران حوزه های علمیه سفیران هدایت کشور، در قم، با بیان حدیثی از امام علی(ع) گفت: امام علی (ع) در این روایت شریف فرمودند "خداوند به هر کسی نعمتی را ارزانی کند حق و تکلیفی را نیز در کنار آن قرار می‌دهد".

مدیر حوزه های علمیه تصریح کرد: اگر انسان این حق را نادیده بگیرد و به تکلیف خود عمل نکند، خداوند نعمت را از او می‌گیرد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که انقلاب، حوزه و روحانیت نعمت های بزرگی برای کشور محسوب می‌شوند، ابراز داشت: کار حوزه مرزبانی از اعتقادات جامعه و صیانت از دین مردم است و باید همه تهدیدات را ببیند و متناسب با آنها راه‌های مقابله را انتخاب کند.

وی با تاکید بر این که حوزه و روحانیت مسئولیت عظیم تربیت نسل جوان کشور بر عهده دارد، ابراز داشت: روحانیت، مربی و مسئول تربیت این نسل است و باید از اعتقادات فرهنگ دینی کشور محافظت کند و در این راستا عملی پیامبر گونه بر عهده دارد.

معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه یادآور شد: توجه به آثار و برکات حوزه‌های علمیه در عرصه‌های تبلیغی،  علمی، پژوهشی و پاسخگویی به نیازهای امروز و فردای کشور به حدی است که به هیچ عنوان نباید کسی با علم کردن فعالیت‌های وهابیت آنها را زیر سئوال ببرد.

مدیر حوزه های علمیه ادامه داد: درست است که وهابیت با آموزش و حفظ چند روایت و آیه، لشگریانی را به عنوان طلبه به مناطق مختلف گسیل می‌کند، ولی کسی حق ندارد این فعالیت‌ها را با فعالیت‌های عظیم حوزه مقایسه کند؛ زیرا حوزه بسیار قوی‌تر از آنها عمل کرده و توانسته به بسیاری از نیازهای خرد و کلان جامعه پاسخ دهد.

عضو خبرگان رهبری در ادامه با بیان این که وجود سفیران برای حوزه لازم است، عنوان کرد: سفیران بخشی از نیازهای  جدی حوزه را پاسخ می‌دهد و در حقیقت لازمه بخشی از ماموریت‌های حوزه که باید در این عرصه قوی عمل کند، می باشد.

آیت‌الله حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: مدیران سفیران از زحمت‌کش‌ترین مدیران حوزه هستند که باید کار آنان را ستود و به همین دلیل نباید مشکلات، آنها را افسرده کند؛ زیرا آنها وظیفه بسیار مهمی را بر عهده گرفته‌اند.

وی با اشاره به این که توجه به نقد بسیار مهم است و کسی نباید از نقدها دلگیر شود، ادامه داد: باید به نحوی کار کنیم که ایرادی به کار ما وارد نشود تا مجالی برای بیان عیب آن وجود نداشته باشد، به همین خاطر در هر محیطی که هستیم، کار ارزیابی را به صورت جدی و فراگیر انجام دهیم.

مدیر حوزه های علمیه با اشاره به این که یکی از مباحثی که وجود دارد، مربوط به کتب درسی است، افزود: باید به یاد   داشت که تغییر کتاب‌‌ها کار ساده‌ای نیست و در بحث سفیران هدایت نیز باید یک گروه از کارشناسان نخبه حوزوی ارزیابی این کتاب‌ها را با قوت و به شکل بسیار تخصصی انجام دهد و پیشنهادات خود را برای بهبود کیفیت این کتب ارایه کنند.

وی با بیان این که طلاب فارغ‌التحصیل سفیران در هر جایی که حضور داشته اند، نقش آفرین بوده اند، بیان داشت: آموزش‌های تبلیغی و تخصصی در سفیران هدایت، همچنین راه‌اندازی سطح سه سفیران و توجه به آموزش آنها، نقش مهمی در بالا رفتن سطح علمی حوزویان خواهد داشت.

آیت الله حسینی بوشهری در پایان با تقدیر از تلاش های دست اندرکاران سفیران هدایت، گفت: باید به حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی که حامی مرکز سفیران است و همه مدیران آن که تحسین نهادها و شخصیت‌های مهم کشور را برانگیخته‌‌اند، تبریک گفت.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha