به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر علی محمد بیدارمغز، از کارشناسان روابط بینالملل، در اولین اجلاس مدیران و کارشناسان ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی، در مجتمع فرهنگی نرجس خاتون(س) جمکران، با اشاره به این که کیفیت زندگی هرکس به مقدار ارتباطات او بستگی دارد، گفت: بیشتر مشکلات پیدا و پنهان خانواده ها به نبود ارتباط کامل با یکدیگر بازمیگردد و یقینا ارتباط مؤدبانه، تأثیرگذارتر است و بدون آگاهی از آداب صحیح، احتمال انجام عمل خلاف نیز محتمل است.
وی با تاکید بر این که ادب در عرصه بینالملل، قدرت میآفریند، گفت: صحنه بینالملل، مدیر بینالمللی میخواهد و رعایت آداب در روابط بینالملل، شرط موفقیت است.
این کارشناس روابط بینالملل با بیان این که سرمایهگذاری بر روی اخلاق و فرهنگ ملل جدی است، ادامه داد: در عرف بینالملل، کلمه "ببخشید" جای ندارد و تنها کلمه "متأسفم" استفاده میشود، ما که در فرهنگ خود برای هر چیز کوچکی کلمه ببخشید را به کار میبریم، باید به این نکته توجه داشته باشیم که شأن ملت خود را در مراودات پایین نیاوریم.
بیدار مغز یادآور شد: در غرب که مهد تمدن غربی است، کارمندها نمیتوانند با شلوار جین وارد ادارات و نهادهای دولتی گردند، اما متأسفانه ما حتی این قانون را رعایت نمیکنیم و محصول وارداتی آنها را در ادارات دولتی نیز استفاده میکنیم.