به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام حجت نیکیملکی، پیش از ظهر امروز در همایش گفتمان اقتصاد مقاومتی از منظر دین، با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: به همین دلیل همایشی با موضوع اقتصاد مقاومتی و بررسی راهکارهای رسیدن به این امر از نگاه دین در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: آیات و روایات فراوانی مبنی بر تقویت بعد اقتصادی جامعه وجود دارد و سیاستهای اقتصاد مقاومتی هم در همین راستاست؛ بنابراین نیازمند تبیین صحیح اقتصاد مقاومتی هستیم.
دبیر همایش گفتمان اقتصاد مقاومتی از منظر دین با بیان این که مباحث مختلف مورد بحث در این حوزه، طی این همایش بررسی شد، گفت: لازم است حوزههای علمیه بصورت جدی وارد بحث در زمینه اقتصاد مقاومتی شوند تا مشکلات جامعه از نظر اقتصادی حل شود.
حجت الاسلام نیکیملکی خاطرنشان کرد: در برپایی سلسله همایشهای اقتصاد مقاومتی از منظر دین، از اقتصاددانان برتر کشوری هم استفاده شده تا تبیین صحیحی از التزامات، چشماندازها و راهکارهایی در این عرصه صورت بگیرد.
دبیر همایش گفتمان اقتصاد مقاومتی از منظر دین با بیان این که پس از تاکیدات و ابلاغ رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی نیازمند عزمی ملی برای تحقق این امر هستیم، گفت: همه باید تلاش کنند تا به اهداف اقتصاد مقاومتی یعنی حماسه اقتصادی دست یابیم.
اهمیت اقتصاد مقاومتی
محمد دلبری، شهردار قم نیز در این همایش با اشاره به این که اقتصاد یکی از دغدغههای مهم مقام معظم رهبری طی سالهای اخیر بوده و ایشان در نامگذاری این سالها همواره به موضوع اقتصاد اشاره کرده اند، گفت: منظور از اقتصادی مقاومتی، اقتصاد ایدهآلی است که اسلامی بوده و در مسیر رساندن ایران به جایگاه نخست اقتصاد منطقه نقشآفرینی کند.
وی، پیشرو بودن و درونزا بودن را جزو تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی دانسته و تصریح کرد: اتکا به ظرفیتهای داخلی و بومیسازی اقتصاد همواره در نظر ایشان بوده است.
شهردار قم با اشاره به تعاریفی که از اقتصاد مقاومتی صورت میگیرد، ابراز داشت: اقتصاد مقاومتی به گفتمان غالب مردمی و در سطح نهادها تبدیل شده و امیدواریم با مدیریت جهادی شاهد تحقق آن باشیم.
دلبری خاطرنشان کرد: مدیریت شهری و اقتصاد مقاومتی عرصهای است که مجموعه تمام ابعاد زندگی مردم را در بر میگیرد و مدیریت شهری میتواند به عنوان نهادی گفتمانساز نقش خود را ایفا کند.
انتهای پیام/