یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 330755
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۴
خبر گزاری حوزه

استاد حوزه علمیه قم، با اشاره به وجود عشق مجازی در دل برخی از جوانان اظهار داشت: عشق های مجازی، دل انسان را از خداوند خالی می کند و گاهی دل انسان به قدری تاریک می شود در حالی که چشم دارد ، اما نمی‌بیند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز، حجت الاسلام والمسلمین مهدی احدی، استاد تفسیر و علوم قرآن حوزه علمیه قم، شامگاه پنج شنبه در جمع معتکفین مسجدالنبی(ص) کوی شهید باهنر اهواز، با بیان این که ورود معنویت به زندگی، احوالات شخص را دگرگون می کند، اظهار داشت: لذت معنویت را تنها با دستیابی به آن می شود احساس کرد، که پاکی و طهارت و عدم ورود در وادی گناه سبب چشیدن طعم معرفت و معنویت می شود.

وی با تأکید بر اهمیت وجود حیا و عفت و خودسازی در این زمینه تصریح کرد: اگر انسان حیا را برای خود در زندگی ملاک قرار دهد، درون خود را از لذت های زودگذر تهی می کند.

عضو هيئت علمي مركز جهاني علوم اسلامي، معنویت را بهترین هدیه از سوی خداوند برای انسان های باتقوا دانست و افزود: همت و اراده راه رسیدن به سلوک الهی است و انسان در این مسیر نباید نماز اول وقت و ترک گناه را فراموش کند.

حجت الاسلام احدی با بیان این که انسانی که حیا را برای خود ملاک قرار می دهد، درون خود را از زیبایی های زودگذر خالی می کند، خاطرنشان کرد: وجود معنویت در درون انسان بزرگترین هدیه ای است که نصیب انسان های با تقوا می شود.

 عضو هيئت علمي مركز جهاني علوم اسلامي، با بیان این که لذت های مادی نباید قلب انسان را از خدا خالی کند، اظهار داشت: لذت بردن از زندگی را در ترک معاصی است و انسان سالک به گونه ای زندگی می کند که دلش از خدا خالی نشود.

حجت الاسلام والمسلمین احدی با اشاره به وجود عشق مجازی در دل برخی از جوانان اظهار داشت: عشق های مجازی، دل انسان را از خداوند خالی می کند و گاهی دل انسان به قدری تاریک می شود که در حالی که چشم دارد اما نابینا می شود.

استاد تفسیر و علوم قرآن حوزه علمیه قم، با بیان این که زندگی همراه با معنویت از بروز مشکل جلوگیری می کند، خاطرنشان کرد: انسان سالک اقدام به کاری نمی کند که در عبادت او تأثیرگذار باشد و عملی را که در عبادت او تأثیر منفی می گذارد، ترک می کند.

عضو هيئت علمي مركز جهاني علوم اسلامي، با اشاره به جایگاه توبه در زندگی و نیاز انسان در هبر جایگاه و مرتبیه به استغفار از درگاه الهی اظهار داشت: هر انسان مؤمنی از درگاه خدا توبه می کند اما نیت آن ها از این توبه متفاوت است؛ چرا که برخی ها برای آمرزش گناهان توبه کرده و برخی دیگر نیز برای مددخواستن و اعلام عجز و ناتوانی در پیشگاه خداوند متعال توبه می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین احدی در پایان با بیان این که علما و بزرگان نیز در زندگی خود همواره از درگاه خداوند توبه می کردند و این توبه سبب رسیدن آنها به کمالات معنوی می شد، بیان داشت: توبه خواص برای این است که کارهای غیر خدایی به ذهنشان نیاید، و توبه عوام الناس نیز برای پاک شدن از گناه و معصیت است.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha