به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، مدیر کل سنجش و پذیرش حوزه های علمیه در این نشست، به تبیین راهکارهای برطرف کردن مشکلات پذیرش متقاضیان ورود به حوزه های علمیه پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمین علی غیبی با ابراز رضایت از آزمون پذیرش حوزه های علمیه گفت:آزمون پذیرش حوزه های علمیه امسال نیز همچون سنوات گذشته از لحاظ کیفی و کمی بسیار خوب و رضایت بخش بود و همکاری مسئولین در این عرصه ستودنی است که با تمام زحمات در این کار مقدس توانستند فعالیت مناسبی در جهت جذب متقاضیان تحصیل در حوزه های علمیه انجام دهند.
وی خاطر نشان کرد:یکی از کارهای خوبی که امسال در بحث پذیرش متقاضیان تحصیل در حوزه علمیه انجام شد، تشکیل کمیسیون پذیرش بود که این کمیسیون در استان های مختلف توانست بسیاری از موانع و مشکلات را از سر راه متقاضیان بردارد و همکاری های خوبی در مجموعه و تشکیل ستاد پذیرش انجام شد.
مدیر کل سنجش و پذیرش حوزه های علمیه افزود:یکی از مهم ترین ویژگی های پذیرش امسال تبلیغات خوبی بود که انجام شد که ثمرات بسیار خوبی داشت و بسیاری از علاقه مندان ورود به حوزه علمیه که شناخت کافی از حوزه نداشتند توانستند به حوزه های علمیه وارد شوند
مدیر کل سنجش و پذیرش حوزه ادامه داد بسیاری از مدیران باسفر به شهرهای مختلف و سخنرانی در نمازهای جمعه ،گام بلندی در جهت تبلیغ حوزه و تشویق جوانان مستعد به حوزه های علمیه برداشتند.
وی گفت:آنچه که همواره مورد نظر و توصیه همه بزرگان حوزه از جمله مدیر حوزه های علمیه در باب پذیرش حوزه های علمیه بودهف توجه کافی به کیفیت افراد متقاضی است.
حجت الاسلام والمسلمین غیبی خاطر نشان کرد:امسال بیش از 700 نفر از متقاضیان ورود به حوزه های علمیه بدون ثبت نام در آزمون ورودی اعلام آمادگی کردند و طبق برنامه سال گذشته یک روزه اطلاعات آنان بررسی و ثبت می شود؛ البته اولویت با متقاضیانی است که ثبت نام کرده اند و آزمون داده اند.
وی با اشاره به عدم دریافت کد طلبگی عده ای از پذیرفته شدگان گفت:این امر به دلایل مختلفی مثل عدم درج اطلاعات کافی از سوی متقاضی، ناقص بودن نمرات ارسالی ، نبود تاییدیه اخلاقی از سوی معاونت آمار و بررسی و همچنین عدم ثبت اطلاعات در مدرسه مقصد از جمله این دلایل می باشد.