به گزارش خبرگزاری حوزه، معظم له امروز در دیدار طلاب مدرسه امام خمینی(ره) شهر بجنور، امروز با اشاره به آیه 80 سوره قصص اظهار داشتند: قارون دارای مال و مکنت فراوانی بود به گونهای که خداوندی که در قرآن مطاع دنیا را قلیل توصیف میکند درباره ثروت قارون میفرماید که او ذو حظ عظیم بود.
ایشان گفتند: قارون با تمام فراوانی ثروت و مکنت و تمام کاخها و امارتها، دستش از دنیا کوتاه شد و چون عملی را برای آخرت ذخیره نکرده بود خسرالدنیا و الاخره گردید.
حضرت آیتالله علویگرگانی تحصیل علوم دینی طلبگی را بالاتر از هر مقامی دانستند و گفتند: خواندن دروس علمی دینی جایگاه بسیار بالایی دارد تا جایی که پیامبر(ص) در این باره میفرماید، هر کس علم را برای دنیا دنبال کند دنیا حاصل او میگردد و این نشانگر آن است که نباید علم را برای دنیا دنبال کنید.
ایشان رضای خدا را تنها در کسب علوم حقیقی دانست و خاطرنشان کرد: طلبه باید برای خدا درس بخواند، برای خدا زحمت بکشد و برای خدا غم هجرت و غربت را تحمل کند تا بتواند در جامعه و برای اسلام موثر و مثمر ثمر باشد.
حضرت آیتالله علویگرگانی با اشاره به اهمیت انجام دادن اعمال برای رضای خدا تاکید کردند: ثواب و عمل صالح تنها چیزهایی در انسان یادگار میماند و مال دنیا انسان را نهایتا تا زمان مرگ همراهی میکند و اگر انسان عملی را برای آخرت خود فراهم نساخته باشد دچار خسران و ضرر فراوانی میگردد.
ایشان درباره شرایط رسیدن طلاب به مقام عالم بودن افزودند: بنا به فرمایش خداوند متعال در قرآن کریم فقط صابران میتوانند به مقام عالم بودن برسند و ابزار و لوازم رسیدن به آن مقام، علم، تقوا، هجرت، رحمت و غربت است که طلبه با خریدن اینها میتواند به مراتب عالی علم و ایمان نایل شود.