شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
احمد مسجد جامعی

مسجد جامعی با بیان اینکه شهر تهران در زمینه قرآنی رتبه برتر و نخست منطقه را داراست گفت: در حوزه انتشارات قرآنی تهران توانسته از قاهره، ریاض و بیروت پیشی بگیرد وبرگزاری نمایشگاه قرآن خود می تواند الهام بخش باشد.

رئیس شورای شهر تهران در مراسم اختتامیه بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی "قرآن کریم" و یازدهمین جشنواره "بانوی ایرانی؛ هنر قرآنی" با تاکید بر اینکه علی رغم همه سختیهای جسمانی روح و طراوتی که در اینگونه برنامه ها وجود دارد شاید برای برگزار کنندگان آن خداحافظی کمی توأم با حسرت باشد تاکید کرد: امیدوارم که در نمایشگاه سال آینده با توان بیشتر و با تجربه بهتری در سطح کلان و خاصه در تهران که یک شهر تاریخی است بتوانیم ظاهر شویم.

«احمد مسجدجامعی» با بیان اینکه در ساخت شهر تهران قدیم به آیات الهی توجه خاص شده به گونهای که در شهرهای مذهبی دیگر این توجه وجود نداشته است گفت: یکی از دلائل تاریخی موانست تهران با قرآن کریم این است که زمانی که می خواستند تهران را از حالت روستایی بودنش خارج کنند و دور آن حصار بکشند؛ به تعداد سوره های قرآن برای آن برج ساختند و هرکدام از برجها را به نام سوره ای از قرآن نام بردند. در واقع ساخت و بنای این تهران بر مبنا ماهیت قرآنی میباشد.

وی با تاکید بر این مطلب که چون فضای غالب این مراسم با جشنواره بانوان هنرمند قرآنی همراه است گفت: باید بگویم که نخستین تأسیسات عمومی و شهری ایران توسط یک خانم هنرمند ایجاد شده است.

رئیس شورای شهر تهران فعالیتهای قرآنی در سطح شهر تهران را دارای رتبه نخست در منطقه  دانست و افزود: در حوزه انتشارات قرآنی تهران توانسته از قاهره، ریاض و بیرت پیشی بگیرد و برگزاری نمایشگاه قرآن خود می تواند الهام بخش باشد.

مسجدجامعی با تقدیر از دست اندرکاران نمایشگاه قرآن کریم که علاوه بر ایجاد فضای نمایشگاه قرآن به داخل شهر تهران و حتی استان های کشور برای برگزاری فعالیت های قرآنی اهتمام داشتهاند تصریح کرد: در گزارشی که برزین ضرغامی قائم مقام نمایشگاه و به تبع آن حجت‌الاسلام امرودی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در شورای شهر ارائه دادند با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی سازمان اوقاف و امورخیریه در کنار نمایشگاه توانستند به شکل یک پارچه ای محلات را نیز فضای قرآنی کنند که این فعالیت ها در 374 محله وجود داشته و در 110 مسجد توسط ستاد کانون های فرهنگی هنری جزء خوانی برگزار شده است.

وی با تقدیر از حجت الاسلام عبدالهیان که جلسات خانگی  قرآن را قاعده مند کرده است گفت: این یکپارچگی و هدفمند بودن اجرای برنامه‌های قرآنی میان نهادها و سازمان‌های مختلف نشان از همسویی نگاه‌های فرهنگی مسئولان به گسترش و ترویج فرهنگ قرآنی دارد و من همین جا اعلام می‌کنم که در شرایط کنونی مدیریت شهری و شهرداری تهران در برگزاری این اقدامات دیگر نه تنها  رقیب ارشاد نیست بلکه تسهیلگر نیز است.

مسجد جامعی با درخواست از مسئولان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن برای احیای بخش «قرآن، پناه فلسطین» در نمایشگاه گفت: نگرش ما به مسئله قدس آیینی است؛ در سال‌های پیش از هجرت نیز در آیات مکی شأن و جایگاه این مکان در قرآن ذکر شده است و امروزه شاهد ظلم مضاعفی به این سرزمین و مردم آن می‌شود.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha