حجت الاسلام علی طالبی نژاد، همزمان با دهه امامت و ولایت، در گفتگو با خبرنگار «حوزه» در شیراز، بیان کرد: اصطلاح ولايت پذيري از زواياي مختلفي نظير کلامي، عرفاني، انديشه سياسي، قابل تحليل و بررسي است .
وی ادامه داد: با مراجعه به آموزههاي اسلامي ميتوان در تبيين معنا و مفهوم ولايت پذيری چنين گفت که ولايت پذيري اطاعت و مسئوليتپذيري توام با شناخت و محبت نسبت به اولياء الهي است که تضمين کننده سعادت فردي و اجتماعي انسان در دنيا و آخرت است.
امام جمعه سعادت شهر با اشاره به این که يكي از نشانههاي ايمان، تسليم بودن در برابر امر الهی است كه بدون ولايت پذيري ناتمام و بيفايده است، افزود: به اعتقاد تشيع «ولايت کامل» چه به معناي سرپرستي امور دنيوي و اخروي و چه به معناي ولايت باطني و تکويني، منحصر به خداوند متعال، رسولخدا (ص)و پيشوايان معصوم (ع)است که مرتبه اعلاي ولايت است و مراتب پايينتر آن، ملازم یا مرتبهاي از طهارت است که خداوند پيروان واقعي معصومان(ع) را نيز به مقاماتي نايل ميگرداند که جانشين ولي و انسان کامل تلقي ميشوند .
وی در پایان خاطرنشان کرد: ولايت در زمان رسول خدا با پيامبر(ص) و در زمان حضرات ائمه(ع)، با معصومان(ع) تحقق يافت و در زمان غيبت امام معصوم(ع) با نايبان عام آن حضرت است كه از سوي حجت الهي، حجت برخلق می باشند و مصداق بارز آن، ولایت فقیه است.
انتهای پیام