به گزارش خبرگزاری«حوزه» از ساری، دکتر حلیمی ،کارشناس علوم قرآنی و مسائل خانواده در این کارگاه ابتدا با گذری به واقعه کربلا بیان داشت: انسان در حادثه کربلا، نباید خود را در بیرون و جایگاه کنونی، بلکه در معرکه ، جایی که یک طرف امام حسین(ع) فرزند پیغمبر(ص) و طرف دیگر یزید و عمر بن سعد قرار دهد.
وی گفت: از جمله اموری که در واقعه عاشورا ضروری به نظر می رسد آن است که صرفاٌ مبلغ تاریخ عاشورا و کربلا نباشیم؛ بلکه در کنار واکاوی تاریخی، به رفتار شناسی امام حسین (ع) و حضرت زینب(س) نیز بپردازیم؛ و به عبارتی احساسات و عقلانیت با هم سنجیده شود .
وی با بیان فرمایشاتی از آیت الله العظمی مظاهری مبنی براینکه" اخلاق و احکام در کنار هم زندگی ساز است و حذف اخلاق در زندگی موجب تقابل میان طرفین می گردد" اظهار داشت : باید بررسی کرد که جامعه امروز تا چه اندازه اهل بیت(ع) را از تربیت کودک گرفته تا روابط زناشویی، در خانواده الگوی خود قرار داده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: به جای بیان صِرفِ تاریخ، به نکات عملی در زندگی ائمه (ع) بپردازید تا شاهد تعالی خانواده ها و رشد فرهنگ جامعه گشته و از طرفی زوایای مختلف از زندگانی این راهبران سعادت به جامعه معرفی گردد.