خانم نظری از مبلغان حوزه علمیه خواهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، تبلیغ هدفدار و ضابطهمند را در رسیدن به اهداف تبلیغی بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: انسجام و یکپارچه سازی فعالیت های تبلیغی در کشور یک ضرورت است، لذا باید فعالیت فرهنگی و تبلیغ دین باید به گونه ای باشد که مبانی دینی در بین اقشار مختلف نهادینه شود.
وی، نقش خواهران طلبه در جامعه را امری مهم و ضروری دانست و خاطر نشان ساخت: مبلغین باید با حضور در جامعه با برنامه ریزی دقیق و شناخت مسائل در صدد حل مشکلات مردم باشند، و همواره فعالیت های فرهنگی را در راس تمام امور خود قرار دهند.
مسئول بسیج خواهران طلبه بندر عباس در ادامه تصریح کرد: حضور در فضای خانواده مهمترین رسالت بانوان طلبه می باشد و با بهره گیری از مهارت های کلامی و مدیریت در تربیت خانواده ها می توانند، نقش مهمی را جامعه ایفا کنند.
وی با اشاره به معیارهای که خواهران طلبه در عرصه دین باید به آن اهتمام داشته باشند، اظهار داشت: خواهرانی که در عرصه تبلیغ دین هستند، باید به مقوله تقوا دقت وافی داشته باشند و همواره در تربیت خود با استفاده از آموزه های دینی تلاش کنند و حضرت زهرا(س) را در تمام مراحل زندگی الگو قرار دهد.
نظری در ادامه تصریح کرد: طلبه علوم دینی با ورود به حوزه علمیه، باید هدفی جز تبلیغ دین و ترویج تشیع نداشته باشد، چرا که در حوزه تبلیغ دین، فردی موفق است که تمام اعمال خود را متوجه خداوند کند و حقیقت دین مبین اسلام را در جامعه رواج دهد.
وی با اشاره به اوج موفقیت یک طلبه در عرصه تبلیغ، خاطرنشان کرد: طلبه باید در سه زمینه مدرس، مبلغ و محقق، خود را تربیت کند و و به رشد برساند؛ چرا که همین امور سبب تاثیر پذیری و جذب مخاطب می شود.
نظری در پایان افزود: عواملی که سبب شد بنده به عرصه دینی علاقه مند شوم در گام نخست تزکیه روح می باشد که سبب پالایش نفس از رذایل اخلاقی و آراستگی به فضایل اخلاقی می باشد که خود این امر از ملزومات خودسازی به شمار می رود که در ادامه آن خود شناسی را همراه دارد، که از مقدمات خدا شناسی به شمار می رود؛ لذا اگر در این امر تامل ویژه ای داشته باشیم و خالق خود و اهداف خلق را به درستی درک کنیم، می توانیم در زندگی خود فرزندانی را تربیت کنیم که بر گرفته از تعالیم اسلامی و مکتب اهل بیت(ع) باشد.