به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر حاجی ده آبادی رئیس موسسه آموزش عالی علوم انسانی جامعه المصطفی، در جلسه بازدید پروفسور "سینانایکاگه گامینی" رئیس دانشگاه "روهونا" سریلانکا، ضمن ابراز خرسندی از حضور میهمانان در موسسه آموزش عالی علوم انسانی اظهار داشت: پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به رهبری عارفی فیلسوف، بسیاری از امور این سرزمین را با تحولات عمیقی روبرو ساخت.
وی با بیان این که در حوزه صنعت، علوم انسانی، اقتصاد و عرصه های بین المللی با تغییرات بنیادینی روبرو شدیم، افزود: حضور حجم عظیم شیفتگان معارف ناب الهی در ایران اسلامی و به دنبال آن تأسیس جامعه المصطفی العالمیه یکی از برکات والای انقلاب اسلامی ایران به شمار می رود.
رئیس موسسه آموزش عالی علوم انسانی با بیان این که در گذشته ای نه چندان دور مردم ایران اعتقادی به توان تولیدات داخلی نداشتند، اذعان داشت: ورود ایران پس از انقلاب اسلامی به فناوری های نوین، چشم جهانیان را خیره کرده است؛ ایران اسلامی امروز در حال تبدیل شدن به یکی از قطب های پزشکی جهان است.
دکتر حاجی ده آبادی با تأکید بر این که ایران اسلامی همیشه و در همه حال پشتیبان آزادگان جهان در مقابل زیاده خواهی های استکبار جهانی است، تصریح کرد: ارتقاء حوزه علوم انسانی با مبانی اسلامی یکی از مهمترین تأکیدات دانشی جامعه المصطفی العالمیه به شمار می رود.
وی با بیان این که موسسه علوم انسانی، متصدی بسط رشته های علوم انسانی با رویکرد اسلامی است، خاطرنشان کرد: موسسه آموزش عالی علوم انسانی جامعه المصطفی بیش از 10 گروه علمی در رشته های مختلفی چون؛ مدیریت، علوم تربیتی، روانشناسی، اقتصاد، علوم سیاسی، حقوق، جامعه شناسی و... راه اندازی نموده است.
رئیس موسسه آموزش عالی علوم انسانی ضمن تقدیر از حمایت های دانشگاه روهونا از نمایندگی جامعه المصطفی در سریلانکا، ابراز داشت: موسسه آموزش عالی علوم انسانی آمادگی دارد، تا با مشارکت دانشگاه روهونا سریلانکا دوره های تحصیلات تکمیلی را در رشته های علوم تربیتی، مدیریت، روانشناسی و اقتصاد برگزار نماید.
وی برگزاری همایش علمی مشترک در حوزه علم و دین با رویکرد تطبیقی فلسفه اسلامی و دیگر فلاسفه را از بسترهای مهم همکاری عنوان کرد و ابراز داشت: بستر تاریخ و تمدن ایرانی، عرصه تبادل استاد و نیز برگزاری دوره های کوتاه مدت دانشی با حضور اساتید دو دانشگاه از جمله فضاهای همکاری میان دانشگاهی به شمار می رود.
دکتر حاجی ده آبادی در پایان برگزاری همایش علمی مشترک با دانشگاه روهونا را آغازی بر تعمیق تعاملات علمی دو سویه عنوان کرد و اذعان داشت: بسیاری از بسترهای همکاری بین دانشگاهی را می توان در قالب برگزاری همایش و نشست و نیز ارائه نشریات و مجلات مکتوب پیگیری نمود.
پاسخ بسیاری از مشکلات جهان کنونی در تمدن غنی ایران-اسلامی نهفته است
پروفسور "سینانایکاگه گامینی" رئیس دانشگاه "روهونا" سریلانکا نیز در ادامه این دیدار ضمن تقدیر از میزبانی ملت ایران به ویژه جامعه المصطفی، اظهار داشت: در این دو روز که از نزدیک سرزمین پهناور ایران را مشاهده کردم، متوجه شدم که شنیده هایمان با مشاهداتمان بسیار متفاوت بوده، تحت تأثیر دروغ ها و فضاسازی رسانه ای غرب قرار داشت.
وی تاریخ تمدنی عمیق و غنی ایران را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: دانشگاه روهونا بر آن است تا با همکاری مجموعه های علمی ایران، تعاملات و همکارهای سازنده و اثرگذاری را در حوزه های مختلف دانشی رقم بزند.
پروفسور سینانایکاگه گامینی در ادامه با بیان این که بخش قابل توجهی از پاسخ مشکلات جهان کنونی را در تمدن غنی ایران-اسلامی می توان یافت، ابراز داشت: دانشگاه روهونا همواره از برگزاری کرسی های نظریه پردازی و برپایی نشست های مشترک علمی در حوزه های مختلف دانشی استقبال می کند.
رئیس دانشگاه روهونا ضمن استقبال از آغاز برگزاری چهار رشته مشترک میان جامعه المصطفی و دانشگاه روهونا سریلانکا، خاطرنشان کرد: برگزاری همایش مشترک بین المللی که بخشی از آن در ایران و بخشی دیگر نیز در سریلانکا پیگیری خواهد شد، از مهمترین بسترهای همکاری خواهد بود.
وی با تأکید بر این که استکبار جهانی با بازی دادن ملت های جهان، اسلام هراسی و ایران هراسی را در دستور کار خود قرار داده، تصریح کرد: استکبار به دنبال عملیاتی سازی دسیسه های شوم خود، برای دوری ملت ها از یکدیگر است.
پروفسور سینانایکاگه گامینی در پایان ضمن تقدیر از میهمان نوازی ملت ایران، خاطرنشان کرد: پیشرفت های ایران و میهمان نوازی مردمان این سرزمین از جالبترین دستاوردهایم بود که پس از حضور در ایران و بازدید از مراکز علمی و دانشی آن دست یافتم.
گفتنی است:دانشگاه روهونا با 600 استاد و عضو هیئت علمی، 10 هزار دانشجو دارد که 9 هزار نفر آن در مقطع کارشناسی و هزار نفر نیز در مقاطع ارشد و دکتری مشغول فراگیری علومی چون؛ پزشکی، مهندسی، علوم انسانی و... هستند.