حجت الاسلام سید علی حسینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری«حوزه» در بوشهر، با اشاره به همکاری مشترک مدرسه علمیه شهرستان دیر با آموزش و پرورش این شهرستان گفت: پیش از شروع سال تحصیلی برنامه ریزی هایی برای تعامل و هماهنگی بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش شهرستان صورت می گیرد و زمینه های همکاری ها به بحث و تبادل نظر گذاشته می شود.
امام جمعه شهرستان دیر اظهار داشت: یکی از زمینه های همکاری و تعامل، حضور طلاب و اساتید مدرسه در مدارس آموزش و پرورش و انجام فعالیت های دینی و فرهنگی است که این مساله می تواند در تربیت دانش آموزان بر اساس سبک زندگی دینی اسلامی بسیار موثر باشد.
وی افزود: دستاورد این حضور طلاب در مدارس ارتباط تنگاتنگ آنها با مردم و تقویت این ارتباط است، این کار موجب می شود تا دشمن نتواند بین مردم و روحانیت فاصله و اختلاف ایجاد کند.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه حضور روحانیت در مدارس نباید یک طرفه باشد،گفت: باید مسؤولان آموزش و پرورش زمینه حضور دانش آموزان را در حوزه های علمیه فراهم کنند تا آنان هم با محیط و فضای حوزه آشنا شوند. این کار به تقویت ارتباط و صمیمیت کمک شایانی می کند.
امام جمعه شهرستان دیر با بیان اینکه حضور روحانیون در مدارس در حد یک نماز خواندن تاثیرگذار نیست، ابراز داشت: باید آموزش و پرورش تمهیدی بیاندیشد که یک روحانی به عنوان عضوی از مدرسه، در مدرسه مستقر باشد؛ همچنین از ظرفیت طلاب به عنوان مربی پرورشی می تواند استفاده کرد.