جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
حجت الاسلام والمسلمین نواب

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین نواب گفت: در آستانه چهل سالگی یعنی بلوغ انقلاب اسلامی هستیم و برنامه ریزی ها برای بزرگداشت مراسمات مرتبط با این موضوع باید عاقلانه، آکادمیک و فراگیر صورت بگیرد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری«حوزه»،  حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در نشست خبری «کارگاه آشنایی با ایران امروز که در دانشگاه ادیان و مذاهب»‌ برگزار شد، با اشاره به سرگرمی رسانه های داخلی به موارد اختلافی از عدم توجه رسانه ها به مطالب مرتبط با چهل سالگی انقلاب اسلامی گلایه کرد.

وی افزود : ما در آستانه چهل سالگی یعنی بلوغ انقلاب اسلامی هستیم و برنامه ریزی ها برای بزرگداشت مراسمات مرتبط با این موضوع باید عاقلانه، آکادمیک و فراگیر صورت بگیرد.

حجت الاسلام و المسلمین نواب در ادامه با اشاره به دعوت از اساتید خارجی برای آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: اگر همه ارگان ها همکاران خارجی خود را در زمینه های مختلف به ایران دعوت می کردند و دستاورد های نظام اسلامی را به آنها نشان می دادند بسیار مطلوب بود.

وی افزود: ما تعدادی از اساتید خارجی علوم انسانی را از 21 کشور دنیا به ایران دعوت کرده ایم تا در زمینه علوم انسانی آنها را با دستاورد های خودمان آشنا کنیم.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به اینکه علوم انسانی مظلوم ترین علم در میان علوم موجود در کشور ماست گفت: برعکس کشورهای پیشرفته که روسای خود را از میان تحصیل کنندگان در رشته های علوم انسانی انتخاب می کنند، ما که انقلابی فرهنگی داشته ایم حتی وزارت علوم را هم تحویل دانش آموختگان علوم انسانی نمی دهیم و به جز یک سال در ابتدای انقلاب همیشه وزرای علوم از رشته های غیر بوده اند و این مسئله در حد یک فاجعه است.

وی افزود: اصل تشکیل دانشگاه های حوزوی تحول در علوم اسلامی بود اما متاسفانه جلوی این کار توسط وزارت علوم گرفته شده است.

حجت الاسلام والمسلمین نواب افزود: در کشور ما برای دعوت از هیات های خارجی ولخرجی های زیادی صورت گرفته است و اکنون که به شرایط سخت اقتصادی برخورده ایم بسیاری از این مسافرت ها لغو می شوند، اما ما الگویی معرفی کرده ایم که نیازی به رزرو هتل های 5 ستاره و تشریفات خاص نیست و حتی میتوان مهمانان را در خوابگاه های اساتید اسکان داد و در هزینه ها صرفه جویی نمود.

وی افزود: ضمن اینکه ما کشور عقب افتاده ای نیستیم که مخاطبین برای دیدن ما پول بگیرند، بلکه آنها باید برای دیدن ایران پول هم بپردازند و این کاری است که ما در قبال مهمانان خارجی انجام داده ایم.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به تقویت رابطه حوزه علمیه و دانشگاه در دوره جدید مدیریت حوزه های علمیه افزود: خوشبختانه مدیرفرهیخته حوزه های علمیه سوابق درخشانی از ارتباطات با دانشگاه دارند و امیدواریم در این دوره نهایت بهره را از این سوابق ببریم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha