سید محمد حسین هاشمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به مطلب فوق، اظهار داشت: با توجه به این که در دنیای امروز، هنر و رسانه از ابزارهای بسیار مهم وکلیدی تاثیرگذاری بر مخاطب انبوه به شمار می روند ، لذا ما هم برای دفاع از انقلاب اسلامی و تبیین و تشریح دستاوردهای آن باید از این ابزارها به نحو صحیح و جدی استفاده کنیم.
وی افزود: هم با ساخت فیلم کوتاه و بلند و هم به خصوص مستند و انیمیشن و موشن گرافی می توان دستاوردهای نظام اسلامی در طول چهل سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی را به تصویر کشیده و به مخاطب نشان داد به طوری که برایش باورپذیر و ملموس باشد.
تهیه کننده برنامه های تولیدی صدا و سیما همچنین گفت: گرچه در شرایط فعلی ، سلیقه مخاطب به خاطر کثرت حضور در بستر فضای مجازی بیشتر به سمت کارهای کوتاه و کلیپ ماننده رفته ، اما در عین حال وقتی که مستند خوب و جدی از تلویزیون پخش شود، مخاطب خود را در مقیاس انبوه دارد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر به جهت مشکلات شدید مالی، تولید فیلم های داستانی قوی و نیز مستندهای حرفه ای به سختی انجام می شود و یا بعضاً متوقف مانده و حال آن که انتظار می رود مسئولان صدا و سیما و دیگر بخش های فرهنگی و هنری کشور برای تولید این آثار باکیفیت حمایت های لازم را به عمل آورند.
مدیر عامل یاسین فیلم همچنین با اشاره به این که در حال حاضر تولید برنامه ای ترکیبی در خصوص ایده ها و اختراعات را برای شبکه افق سیما در دست انجام دارد، گفت: مستند ده قسمتی با موضوع جرقه های انقلاب اسلامی در 10 شهر کوچک کشور را در حال تولید دارم که معمولاً اشاره به این ها در طول تاریخ انقلاب مغفول واقع شده و عنوان این مجموعه هم " قصه دیار" است.
وی افزود: با توجه به این که این مجموعه مستند هم اکنون در حال تولید است، لذا به نظرم برای دهه فجر سال آینده از شبکه مستند پخش شود.
۳۱۳/۸