به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام رضا عزت زمانی شامگاه شنبه در دیدار با مدیر حوزه های علمیه، اظهارکرد: سازمان تبلیغات اسلامی به جهت وجود بارگاه ملکوتی حضرت فاطمه معصومه(س)، مراجع معظم تقلید و حوزه علمیه نگاه ویژه ای را به شهر مقدس قم دارد و ما به پشتوانه عظیم حوزه های علمیه برنامه و طرح هایی در سطح ملی و استانی را تدارک و برنامه ریزی کرده ایم.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان قم ادامه داد: در دوره جدید محوریت فعالیت های سازمان تبلیغات «تربیت نیروی انسانی» در بدنه سازمان است، مجموعه ای که امروز علاوه بر دو سه هزار نیروی خود در سراسر کشور، دارای 4500 روحانی مستقر که فعال فرهنگی می باشند، همچنین سه چهار هزار نفر که در طول این سالها در شهرهای مختلف کشور در برنامه ها مختلف با سازمان در ارتباط بوده و به صورت شبکه عظیمی با سازمان در تعامل می باشند، بخشی از ظرفیت های نیروی انسانی سازمان را تشکیل می دهند.
حجت الاسلام زمانی به سه برنامه محوری و اصلی سازمان تبلیغات اسلامی اشاره و گفت: «تربیت نیروی انسانی»، « تولید محتوای مناسب با رویکردهای تبلیغی و فرهنگی » و « تولید الگوهای علمیاتی» سه شاخص اصلی فعالیت های سازمان در دوره جدید می باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اینکه نقشه جدید سازمان تبلیغات اسلامی در حال طراحی می باشد، افزود: در این نقشه گفتمان ما انقلاب اسلامی، کانون فعالیت ما مسجد، مخاطب محوری و کلیدی ما جوانان و نوجوانان می باشد و موضوع خاص و ویژه ای که نسبت به آن اهتمام جدی داریم موضوع «آسیب های اجتماعی» است.
وی گفت: در طرح جدید واگذاری امور فرهنگی حوزه دین به مردم در اولویت است و ما این طرح را از قم شروع خواهیم کرد چرا که قم مرکز فرهنگ و تعلیم و تربیت دنیاست که دهها هزار کتاب و نرم افزار و تولیدات علمی و فرهنگی از این شهر به دنیا صادر میشود.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان قم افزود: باید به شأن اساسی و مهم قم توجه کنیم و با این نگاه، جایگاه قم را در عالم به عنوان مرکز تشیع و شهر نمونه شیعی ارتقا دهیم.
وی، مسئولیت روحانیت را در حل مشکلات مردم و کاهش آسیبهای اجتماعی، سنگین دانست و افزود: مردم قم بار انقلاب اسلامی را به دوش کشیده و خاستگاه حرکتشان از این شهر تحولات بزرگی را در عالم رقم زده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم تصریح کرد: تلاش میکنیم عرصه فرهنگ را در قم به مردم بسپاریم و از همه ظرفیتهای بیبدیل مردم استفاده کنیم، تا این فرهنگ ناب تجلی بیشتری پیدا کند.
حجتالاسلام عزتزمانی بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیتهای مردمی در راستای تبلیغ آموزههای دینی تاکید کرد و گفت: امروز محور فعالیت را مساجد و خانواده قرار داده تا بتوانیم در میان مردم حضور فعال داشته و به نتایج مورد نظر برسیم.
وی گفت: دغدغههای ترویج نماز و اقامه نماز در مساجد را با تلاش همه دلسوزان به ثمر خواهیم رساند و امیدواریم بتوانیم با طراحیهایی که صورت گرفته، وضعیت نماز را در قم ارتقا دهیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم افزود: ما وضعیت برگزاری نماز جماعت صبح را در مساجد شهر مورد بررسی قرار دادیم و انشاءالله این وضعیت بهبود یابد.
وی از نهادها و سازمان ها خواست که هر یک به سهم خود در مسیر تحقق هدف مسجد محوری در جامعه ، نقش آفرین باشند.
وی با اشاره به تلاش ها و اقدامات خوبی که در قرارگاه فرهنگی مسجد در سطح استان در حال انجام است، افزود: مسجد علاوه بر جایگاه والای عبادی و فرهنگی باید در زمینه اقتصادی با توجه به این که امروز ما در یکی از شدیدترین جنگ های اقتصادی قرار داریم، نقش ممتاز خود را ایفا کند و به نوعی به سنگر اقتصادی در کشور تبدیل شود.
انتهای پیام 313/17