به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه»، حجتالاسلام والمسلمین محمود ملکدار در هجدهمین نشست مدیران میانی ستادی حوزههای علمیه که در مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار شد، عنوان کرد: در شهرک مهدیه زمینه خوبی برای مدیریت حوزه وجود دارد و حدود چهار سال گذشته شهرک مهدیه به امور طلاب واگذار شد و هیئت امنا و اساسنامه آن از ۲۵ سال گذشته ثبت رسمی شده بود.
وی تصریح کرد: از چهار سال گذشته هیئت امناء شهرک مهدیه توسط شورای عالی حوزه علمیه انتخاب شد که این هیئت مدیره تصمیمات اجرایی را اتخاذ میکند.
مسئول مرکز امور طلاب و دانشآموختگان حوزههای علمیه خاطرنشان کرد: از زمان واگذاری هیئت مدیره به حوزه علمیه، اقدامات قابل توجهی در زمینه های فرهنگی و وضع زندگی مردم صورت گرفته شد.
وی بیان کرد: ثبت نام برای سکونت در شهرک مهدیه به صورت سامانه ای انجام میشود و حدود دو هزار و ۸۰۰ نفر تا کنون در این سامانه ثبت نام کردهاند، در سال آینده نیز مجددا ثبتنام انجام خواهد شد.
مسئول مرکز امور طلاب و دانشآموختگان حوزههای علمیه اظهار داشت: پیش بینی میشود که تا سال آیند از ۲۰۰ تا ۲۵۰ نفر از طلاب بتوانند از اسکان شهرک مهدیه برخوردار شوند و اسکان سایرین نیز در سالهای آینده انجام میشود.
وی ابراز کرد: یکی از مشکلات ما برای ساخت اسکان در شهرک مهدیه، کمبود بودجه بوده و ما برای تامین بودجه به سراغ راههای دیگر رفتیم، درخواست از خیرین و نمایندگان ولی فقیه برای ساخت اسکان در شهرک مهدیه از جمله این راهها میباشد.
مسئول مرکز امور طلاب و دانشآموختگان حوزههای علمیه ادامه داد: در کنار این اقدامات، باید کارهای اقتصادی دیگری نیز انجام شود و در حال حاضر طرح های مهمی در حال گذراندن مراحل هستند و هدف ما این است که ۵۰۰ منزل در سال در شهرک مهدیه احداث شود.
حجت الاسلام و المسلمین ملکدار اضافه کرد: اگر در سال ۹۶، ۴۱۷ تخلیه داشتیم، نتوانستیم این تعداد خانوار را جایگزین کنیم و دلیل اصلی آن نیاز ساختمانها به تعمیرات است و در حال حاضر حدود ۳۰۰ منزل خالی از سکنه در شهرک مهدیه وجود دارد و تا بودجه لازم برای تعمیر و مرمت آنها تامین نشود، نمیتوان آن ها را پر کرد.
مسئول مرکز امور طلاب و دانشآموختگان حوزههای علمیه عنوان کرد: یکی از شرایط قطعی ما برای اسکان طلاب در شهرک مهدیه، معمم بودن، اتمام سطح یک حوزه و صاحب خانه نبودن طلاب است.
انتهای پیام/