دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024
 آیت الله مقتدایی

حوزه/ دبیر دوم شورای عالی حوزه های علمیه گفت: جشنواره رسید و اکنون در دهمین دوره این جشنواره بیش از ۲۲ هزار اثر به جشنواره رسیده است و این به معنی افزایش ۲۰ هزار اثر نسبت به نخستین دوره است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، آیت‌الله مرتضی مقتدایی پیش از ظهر امروز در دهمین جشنواره علامه حلی(ره) که در مجتمع آموزشی امام خمینی(ره) برگزار شد، عنوان کرد: ماه مبارک رجب شرافت ذاتی داشته و از ماه‌های با فضیلت محسوب می‌شود.

وی افزود: در ماه رجب وقایعی اتفاق افتاده است  که باعث مزید فضیلت آن شده و از جمله آن عید ولادت پنجمین اختر آسمان امامت و ولایت حضرت امام باقر(ع) در روز نخست ماه رجب است، روز ۱۳ رجب ولادت مبارک مولای متقیان بوده که در خانه کعبه رخ داده، ۲۷ این ماه عید مبعث بوده و هر چه هست از همان روز مبعوث شدن نبی مکرم اسلام است.

دبیر دوم  شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: هدف از برگزاری جشنواره علامه حلی(ره) تشویق طلاب جوان و خواهران برادران برای تولید علم در قالب های کتاب، مقاله و تحقیقات پایانی است که به لطف خدا این هدف به ثمر نشسته است.

وی مطرح کرد: در نخستین جشنواره علامه حلی دو هزار و ۲۰۰ اثر به این جشنواره رسید و اکنون در دهمین دوره این جشنواره بیش از ۲۲ هزار اثر به جشنواره رسیده و این به معنی افزایش ۲۰ هزار اثر نسبت به نخستین دوره است.

آیت الله مقتدایی اظهار داشت: همان گونه که از نظر کمی شاهد افزایش آثار بوده ایم، رشد کیفی آثار نیز کاملا محسوس است

وی ابراز کرد: این جشنواره برای طلاب زیر ۳۱ سال انگیزه ایجاد می‌کند که قلم به دست گرفته و به تولید محتوا بپردازند، قلم به قدری مهم است که در قرآن به آن قسم یاد شده است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: وقتی یک فکر نو و جدید نوشته شود، دیگران نیز از آن استفاده کرده و روی آن کار می‌کنند و خدای متعال در قرآن می‌فرماید که به وسیله قلم علوم منتقل می‌شود.

آیت الله مقتدایی اضافه کرد: برادران و خواهرانی که قلم در دست دارند لازم است حالات علامه حلی(ره) را مطالعه کنند و مرحوم طریری می گوید که من ۵۰۰ تالیف از علامه حلی(ره) را به قلم خود ایشان دیده ام و بسیاری از این تالیفات هنوز هم در محافل علمی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی عنوان کرد: امام صادق(ع) به یکی از یاران خود تاکید می‌کنند که آثارت را بنویس و بین برادرانت منتشر کن و این احادیثی که از من فرا می‌گیری فقط در ذهن خود نگهداری نکن و آن را به عنوان ارث برای فرزندانت بگذار.

آیت الله مقتدایی تصریح کرد: من به برادران و خواهرانی که آثارشان برگزیده شده توصیه می‌کنم که به همین میزان اکتفا نکرده و راه را ادامه دهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha