یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت الاسلام غلامرضا بهرامی

حوزه/ مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان: نقش مادران و همسران شهدا از جمله مسائلی است که در تبیین حماسه‌های دفاع مقدس به ویژه حماسه ۲۵ آبان اصفهان باید بیش از پیش به آن توجه داشت.

حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا بهرامی در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه در اصفهان به مناسبت ۲۵ آبان، گفت: اصفهان را باید پایتخت حماسه و ایثار ایران اسلامی نامید، دیاری که بیش از ۲۳ هزار شهید دفاع مقدس و دفاع از حرم تقدیم اسلام عزیز و میهن اسلامی کرده است و همیشه از ابتدای شکل گیری نهضت انقلاب اسلامی و مبارزه با طاغوت تا دوران دفاع مقدس و ایام دفاع از حرم، همواره نام اصفهان و مردم شجاع و دلیر این خطه خبر از حماسه آفرینی و رشادت و شهادت طلبی می‌داده است.

وی ادامه داد: وجود فرماندهان بزرگ دفاع مقدس و شهدایی نام آور نظیر شهید حاج حسین خرازی و شهید محسن حججی برگ زرینی است بر تاریخ اصفهان و مردم انقلابی، متدین و مبارز اصفهان که موجب آبرو، سرافرازی و اقتدار ایران اسلامی شده‌اند.

وی با بیان اینکه در تاریخ اصفهان یک روز ویژه وجود دارد که در تاریخ انقلاب اسلامی نظیر و مانند آن نیست، افزود: ۲۵ آبان روزی است که در پی آن امام خمینی(ره) فرمود: «شما در کجای دنیا می‌توانید جایی را مثل اصفهان پیدا کنید؟ همین چند روز پیش فقط در شهر اصفهان حدود سیصد و هفتاد نفر را تشییع کردند. همین شهید داده‌ها و داغدیده‌ها همچنان به خدمت خود به اسلام ادامه می‌دهند، امروز مردم ما فهمیده‌اند که تا فداکاری نباشند، اسلام را نمی‌شود پیش برد و می‌دانند که همه ما باید برای اسلام فدا شویم.»

مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان بیان کرد: روز حماسه و ایثار اصفهان، ۲۵ آبان ماه که یادآور تشییع ۳۷۰ شهید در یک روز بر روی دستان مردم و پس از آن اعزام با شکوه نیروهای جدید به جبهه های نبرد حق علیه باطل در اصفهان است را باید یک حماسه بزرگ نه برای اصفهان بلکه برای ایران اسلامی دانست و سندی باشد بر حقانیت و شجاعت و تدین و روحیه انقلابی ملت ما که لحظه‌ای از جانفشانی و ایثار و فداکاری در مسیر اسلام و انقلاب اسلامی و حفظ تمامیت ارضی میهن اسلامی دریغ نکردند.

وی با شاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، که حماسه ۲۵ آبان را شناسنامه مردم اصفهان دانستند افزود: با توجه به عظمت و اهمیت این حماسه و ظرفیت‌هایی که حماسه ۲۵ آبان مردم اصفهان دارد باید توجهی ویژه به این روز بزرگ و تببین ابعاد آن برای جامعه داشت، تعیین شدن روز حماسه و ایثار اصفهان به عنوان یک روز ملی از اقدامات خوبی بود که در راستای تبیین و تعریف حماسه ۲۵ آبان اصفهان شکل گرفت و این مهم باید ظرفیتی باشد برای ترویج این حماسه بزرگ در سطح کشور و استفاده از ظرفیت‌های تربیتی و فکری آن برای ترویج هرچه بیشتر روحیه شهادت طلبی، انقلابی‌گری و استکبار ستیزی به ویژه برای نسل‌های جدید.

حجت الاسلام والمسلمین بهرامی خاطرنشان کرد: در میان خیل شهدای دفاع مقدس قشری که بیشترین شهید را تقدیم اسلام و میهن اسلامی کرده است روحانیت بوده و نباید در تبیین حماسه ۲۵ آبان از نقش طلاب و روحانیون و آموزه‌های استکبار ستیزانه حوزه‌های علمیه در دوران دفاع مقدس غفلت کرد.

وی وجود شهدای بزرگ، اثرگذار و جریان سازی نظیر شهید حجت الاسلام عبدالله میثمی در میان شهدای دفاع مقدس اصفهان را نشان دهنده حضور مؤثر و پررنگ طلاب و روحانیون در دفاع مقدس به ویژه در دیار حماسه آفرین اصفهان دانست و تصریح کرد: لازم است در خصوص نقش آفرینی و حضور طلاب و روحانیون در دفاع مقدس، راویان و مبلغان روشنگری و تبیین گری مناسبی را برای جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان داشته باشند.

مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان تصریح کرد: نقش مادران و همسران شهدا از جمله مسائلی است که در تبیین حماسه‌های دفاع مقدس به ویژه حماسه ۲۵ آبان اصفهان باید بیش از پیش به آن توجه داشت، کما اینکه در آن حماسه بزرگ و غرور آفرینی مادرانی بودند که یک فرزند را تشییع و فرزند دیگر را همان روز رهسپار جبهه‌ها کردند و همسرانی بودند که با غرور شهید خود را تشییع کردند و خود پا در عرصه جهاد و دفاع و مبارزه با دشمنان نهادند و لازم است این سطح از ایثار و فداکاری بانوان سرزمین ما به خوبی برای جامعه و نسل‌های آینده تبیین و تشریح بشود.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha