به گزارش مرکز خبر حوزه، مدیر مرکز خدمات حوزههای علمیه در این گردهمایی گفت: برای رسیدن به نقطه مطلوب و آرمانی باید به رفع نواقص و ترمیم آنها بپردازیم.
حجتالاسلام والمسلمین نواب، با اشاره این که مرکز خدمات حوزههای علمیه میتواند در بالندگی سازمان روحانیت نقش به سزایی داشته باشد، گفت: درست است که در حوزههای علمیه تلاشهای زیادی برای رسیدن به نقطه مطلوب انجام شده، اما فاصله زیادی تا این هدف دارد.
وی، عدم استفاده حداکثری از روحانیون را یکی از نقاط ضعف برشمرد و گفت: مدیران مراکز خدمات حوزههای شهرستانی باید با رایزنی، مشورت و اطلاعرسانی دقیق ظرفیتهای روحانیون به سازمانهای فرهنگی، زمینه به کارگیری آنها را در فعالیتهای دینی و فرهنگی فراهم کنند.
حجتالاسلام والمسلمین نواب، ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای مراکز خدمات حوزههای علمیه گفت: این مرکز به 160 هزار طلبه خدمات ارائه میکنند که حدود 13 هزار تن از آنها طلاب غیر ایرانی هستند.
وی با اشاره به این که تعداد طلاب خواهر بهرهمند از خدمات این مرکز 43 هزار نفر هستند، ادامه داد: 71 هزار نفر از طلاب، تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند و دیگر طلاب که به دلیل داشتن ملیتی غیر ایرانی، نمیتوانند تحت پوشش این سازمان قرار بگیرند، با سازمان خدمات درمانی قرارداد دارند.
مدیر مرکز خدمات حوزههای علمیه، تأمین اجتماعی، خدمات درمانی، ارائه مستمری، قرضالحسنه، فروشگاههای خدماتی، بنهای معیشتی، هدیه ازدواج را ازجمله خدمات این مرکز عنوان کرد.
خاطر نشان میشود، گزارش عملکرد یکساله مراکز خدمات حوزههای علمیه، تبیین برنامههای آتی و آشنایی مدیران و کارکنان با فعالیتها جدید، از جمله اهداف این گردهمایی به شمار میرود.
انتهای پیام
نظر شما