حجت الاسلام امان الله بابامیر ساطحی در گفتگو با خبرنگار «حوزه» در اصفهان با تبریک هفته معلم، اظهار داشت: حوزه علمیه اصفهان دارای حدود 36 مدرسه و بیش از 1400 کلاس است که در هر نیمسال 618 نفر استاد به صورت پاره وقت و تمام وقت مشغول به تدریس هستند.
وی افزود: این تعداد از اساتید تدریس دروس حدود 4 هزار طلبه در رشته های مختلف از جمله اخلاق، قواعد، فقه، اصول، فلسفه، ادبیات عرب و منطق را عهده دار می باشند.
مسئول اساتید حوزه علمیه استان اصفهان خاطرنشان کرد: بیش از 20 استاد با بیش از 20 کرسی درس خارج، به صورت رسمی در رشته های فقه، اصول و تفسیر در استان اصفهان مشغول به تدریس هستند.
وی با اشاره به شرایط جذب اساتید مدارس، گفت: اتمام سطح یک، معمم دائم بودن، داشتن حداقل معدل 16، قبولی در امتحانات کتبی و مصاحبه ورودی و گذراندن دوره های آموزشی و دریافت مجوز لازم از جمله شرایط جذب اساتید می باشد.
حجت الاسلام بابامیر ساطحی ادامه داد: در برخی از شهرستان های استان اصفهان و برای ممتازان، گاهی مواقع افراد بدون گذراندن دوره های آموزشی و تنها با گذراندن یک مصاحبه علمی و تائید آن توسط مراجع ذیربط و صدور مجوز می توانند وارد حوزه علمیه شوند.
وی اضافه کرد: طی سال گذشته از تعداد 237علاقه مند تدریس در حوزه علمیه استان مصاحبه به عمل آمد که تعداد زیادی از آنها قبول شده و برخی از اساتید هم ارتقای رشته گرفتند.
مسئول واحد اساتید حوزه علمیه استان اصفهان افزود: در هر نیمسال تحصیلی فرم هایی در بین طلاب توزیع می شود تا نظرات خود را پیرامون مباحث علمی، نظم، اخلاقیات، پژوهش و تحقیات اساتید ارائه دهند. این ارزیابی ها ثبت شده و از میان آنها اساتید ممتاز انتخاب می شوند.
وی با اشاره به تقدیر از اساتید برتر استان، بیان داشت: از میان 618 استادی که در حوزه استان مشغول به تحصیل هستند 13 استاد در رشته های متعدد از جمله اخلاق، فقه، اصول، فلسفه، منطق پژوهش، قران و رشته های متعدد حوزوی که بالاترین امتیاز را از طریق طلاب به دست اورده و همکاری های لازم را با کارگروه هر رشته داشته، انتخاب شده و طی مراسمی از انها تقدیر کرده و جوایزی اهدا می شود.
وی خاطرنشان کرد: به غیر از برگزاری همایش تجلیل، مقرر شده که یک اردوی خانوادگی اساتید، با ظرفیت بیش از 2 هزار نفر، 26 اردیبهشت ماه در باغ ابریشم برگزار شود.
مسئول واحد اساتید حوزه علمیه استان اصفهان در ادامه به گروه های علمی از جمله فقه، فلسفه ادبیات عرب و قواعد، اشاره کرد و افزود: این گروه ها در موضوعات مختلف از جمله بحث تربیت مدرس، امتحانات، ارزیابی اساتید، متون درسی و ... جلساتی را برگزار کرده و کارها را بررسی می کنند.
حجت الاسلام بابامیرساطحی به جوان ترین و مسن ترین استاد حوزه اصفهان اشاره کرد و گفت: جوان ترین استاد دارای 20 سال سن و مسن ترین استاد 90 سال سن دارد.
انتهای پیام
نظر شما