جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۷ شوال ۱۴۴۵ | Apr 26, 2024
کد خبر: 412087
۱۰ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۹
نرم افزار دروس حوزوی

حوزه/ کتابخانه الکترونیکی دروس حوزوی با ارائه ۲۳۰ عنوان در ۷۸۵ جلد كتاب از منابع دروس حوزه و به روزترین امکانات و قابلیت‌های فنی و پژوهشی، به منظور تسهیل در امر پژوهش و تحقیق محققان علوم دینی از هم اکنون در دسترس آنان قراردارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، این نرم‌افزار حجم وسیعی از منابع و متونی که یک طلبه از آغاز دوره تحصیل خود در حوزه علمیه تا پایان سطح، در رشته‌های ادبیات عربی، منطق، فقه واصول فقه، کلام، حکمت، حدیث و قرآن می‌بایست بیاموزد را در خود جای داده است.

 گفتنی است، منابع موجود در این نرم‌افزار، منحصر به متون درسی یاد شده نیست، بلکه بعضی از شروح، حواشی و ترجمه‌های متون مزبور را نیز دربر می‌گیرد.

این گزارش می افزاید: بسیاری از کتاب‌هایی که ارتباطی تنگاتنگ با متون حوزوی دارند و می‌توانند در تحلیل، تبیین، تفصیل مشکلات و مبهمات و مجملات متون یادشده، اساتید را یار و طلاب را مددکار باشند و افق گسترده‌تری را در پیش روی آنان بگشایند و نگاه ایشان را در موضوع مورد بحث، ژرف و فراگیر نمایند، را شامل می‌شود.

 این گزارش ادامه می دهد، علیقه موجزه شریفه علی کتاب المکاسب و البیع (رشتی)، حاشیه المکاسب (آخوند)، حاشیه المکاسب (شیرازی)، حاشیه المکاسب (یزدی)، حاشیه شرائع الإسلام، حاشیه کتاب المکاسب، هدایه الطالب الی اسرار المکاسب، الروضه البهیه فی شرح اللمعه الدمشقیه، شرائع الإسلام، شرح تبصره المتعلمین، شرح خیارات اللمعه، غایه المرام فی شرح، شرائع الإسلام، کتاب المکاسب، المکاسب (طبع قدیم)، اللمعه الدمشقیه فی فقه الإمامیه، مسالک الأفهام إلی تنقیح شرائع الإسلام، النجعه فی شرح اللمعه، معجم رجال الحدیث و تفصیل، طبقات الرواه، منتهی المقال فی أحوال الرجال و ... برخی از کتب موجود در نرم‌افزار دروس حوزوی می‌باشد.

همچنین جستجوی پیشرفته در متن و عناوین، اتصال کتب مرتبط به یکدیگر، مشاهده ترجمه‌ها و شروح در کنار متن اصلی، جستجو و دسترسی آسان به آیات به کار رفته در کتاب‌ها، ارتباط واژگان متون با لغت نامه‌های برنامه، انتقال آسان متن به Word و حافظه Clipboard تنها برخی از ابزارهای پژوهشی‌ می‌باشند که در نرم‌افزار دروس حوزوی در اختیار طلاب و پژوهشگران قرار گرفته است.

www.noorsoft.org

انتهای پیام   ۳۱۳/۱۷

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • مفکر علی IR ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۱
    0 0
    این کتب ھا از کجا وچطور استفاد شود لطفا رھنماءی فرمایید
  • عبودی IQ ۱۶:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
    0 0
    هنوزاستفاده نکردم ونظر خاص درموردندارم