چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۴ شوال ۱۴۴۵ | Apr 24, 2024
حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی

حوزه/ سخنران آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها با بیان این که وحدت محوری ترین آموزه های قرآن کریم است، گفت: سقیفه اساس بدعت آفرینی در دین است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی،‌دوشنبه شب در محفل سخنرانی حرم مطهر حضرت معصومه(س) که در شبستان بزرگ امام خمینی(ره) برگزار شد، شرک و بدعت را مهم ترین عناوین دشمن برای تشکیک در  ارزش ها و شعائر الهی توصیف کرد و اظهار داشت: قرآن کریم در آیات متعدد مبارزه با شرک و بدعت را اساس دین و ایمان توصیف کرده است.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی به مصادیق قرآنی مبارزه با بدعت اشاره کرد و گفت: قرآن کریم توصیه های حکیمانه لقمان را چنین روایت کرده است که«وَإِذْ قَالَ لُقْمَانُ لِابْنِهِ وَهُوَ يَعِظُهُ يَا بُنَيَّ لَا تُشْرِكْ بِاللَّهِ إِنَّ الشِّرْكَ لَظُلْمٌ عَظِيمٌ؛ و [یاد کن] هنگامی که لقمان به پسرش در حالی که او را موعظه می کرد، گفت: پسرم! به خدا شرک نورز، بی تردید شرک ستمی بزرگ است.»

سخنران آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها با بیان این که وحدت محوری ترین آموزه های قرآن کریم است، گفت: خداوند متعال در آیه 64 سوره آل عمران اهل کتاب را به وحدت حول محور مشترک توحید در برابر کفار دعوت کرده و بسیار نقل شده است که رسول گرامی اسلام این آیه کریمه را در نامه های ارسالی به پادشاهان اهل کتاب استفاده می کرد.

وی ادامه داد: شرک به معنای شان و شریک قرار دادن برای خداوند متعال است، بر اساس چنین تعریفی پرستش به معنای کرنش در برابر معبود یعنی همان توحید ذات است.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان این که زیارت در معنا و مفهوم غیر از عبادت است، عنوان داشت: زیارت از مسائلی است که اهل سنت و علمای آن بسیار در نصوص خود از آن سخن گفته اند تا جایی که صدها روایت در این باب از سوی عبد الله ابن عمر نقل شده است.

وی ادامه داد: زیارت حقیقت اکرام و احترام به ساحت امام معصوم است در حالی که سلفی ها با طرح عنوان شرک می خواهند عنوان پرستش را بر زیارت حمل کنند.

سخنران آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها در پایان سخنان خود معنای بدعت را ایجاد دین و احکام جدید توصیف کرد و گفت: یکی از معانی بدعت تغییر در حلال و حرام است به این معنا که حلال خدا حرام توصیف شود و بلعکس، این در حالی است که انتصاب امام امت از مصادیق بدعت به شمار می آید؛ با چنین معنانی باید توجه داشت که سقیفه اساس بدعت آفرینی در دین بود.

انتهای پیام// ۱۵/ ۳۱۳

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha