به گزارش خبرگزاری حوزه، مرکز مدیریت حوزه های علمیه به مناسبت هفته حقوق بشر آمریکایی بیانیه ای صادر کرد که متن آن به این شرح است:
متاسفانه امروز مفهوم حقوق بشر از جانب قدرت های بزرگ و هم پیمانان آن ها به طور انحصار طلبانه و یک جانبه تفسیر و به صورت ابزاری استفاده میگردد و کشورهایی همچون آمریکا و اسرائیل نسبت به ملت های مظلوم دنیا پیوسته مرتکب اِهلاک حرث و نسل شده و مصداق بارز مفسدان فی الارض شده اند. اینان با اقدامات ضد حقوق بشر خود نشان داده اند که به هیچ یک از موازین بین المللی در قبال حقوق بشر پایبند نیستند.
یاد جنایات آمریکا از جمله در زندانهای گوانتانامو و ابوغریب، کشتار دسته جمعی فرقه داوودی و جنایت های متعدد آن در کشورهای فلسطین، سوریه، عراق، یمن، افغانستان و بحرین به ویژه در کشور عزیزمان ایران، قلب هر انسان آزاده ای را جریحه دار و خشم و نفرت از آمریکا را در دل هایشان مضاعف می نماید.
این ایام یادآور شرارت های شیطان بزرگ در فاجعه حمله به هواپیمای مسافربری در سال 1367 و جنایات اذناب او یعنی منافقین کوردل درترور مقام معظم رهبری مدظله العالی در سال 1360، ترور آیت الله بهشتی و 72 تن از یارانش در سال 1360 و ترور آیت الله صدوقی در سال 1361 می باشد که خود حکایت از آن دارد که آمریکا و سرسپردگانش بزرگترین خطر برای صلح و امنیت جهان می باشند.
مهم ترین وظیفه ی شورای امنیت و سازمانهای مدافع حقوق بشر با توجه به مفاد منشور سازمان ملل، برقراری صلح و عدالت در همه سطوح بین الملل است؛ لیکن هنوز به نوعی تحت سلطه قدرتهای بزرگ قرار دارند و با سکوت معنادار خود از تجاوزات نظام سلطه و حامیانش دفاع می نماید و قربانیان امروز تاوان سکوت معنادار سازمانهای بین المللی مدافع حقوق بشر و حمایت آشکار آمریکا از تروریسم سازمان یافته و غیر سازمان یافته را میدهد.
حوزه های علمیه ضمن برگزاری همایش بین المللی( افشاء نقض حقوق بشر آمریکایی) و درخواست افشاء جنایات و نقض حقوق بشر آمریکا توسط همه نهادها و موسسات فرهنگی و رسانه های کشور از دستگاه های رسمی کشور و به خصوص وزارت امورخارجه می خواهد با پیگیری جدی موضوع ، سازمان ملل متحد و دیگر سازمانهای بین المللی را بسوی اجرای وظایف خودسوق دهند. هم چنین انتظار می رودحقوقدانان مجرب در ایران با همکاری قوه قضائیه، در اجرای پیشنهادهای مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران نظام، راهکارهای عملی برای طرح جنایات آمریکا در محاکم بین المللی را شناسائی و زمینه لازم برای مجازات جنایتکاران آمریکائی را فراهم آورند.
نظر شما