جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ |۲۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۶ | Nov 1, 2024
حسینی بوشهری

حوزه/ نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر گروه جهادی در مناطق مختلف استان تشکیل می شود و سپاهیان و مسئولان ما جدا از کار اجرایی کارها جهادی می کنند؛ این روش را می توان الگو گرفته از زندگی ابی عبدالله دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در مراسم عزاداری مردم بخش بوشکان، اظهار داشت: اقدامات انجام شده توسط گروه جهادی افسران ولایت در منطقه بوشکان در کنار فعالیت عمرانی، توجه به فعالیت فرهنگی و طرح چله نوکری و خدمت جای تحسین و قدردانی دارد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه مدیران ضمن شنیدن دغدغه مردم باید همراه آن‌ها باشند، گفت: مسئله تأمین آب شرب و بهداشتی مردم منطقه بوشکان باید در اولویت مسئولان قرار بگیرد.

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به اینکه مردم استحقاق بهترین خدمات و امکانات را دارند، عنوان کرد: دولت مردمی و انقلابی مصمم به حل مشکلات است.

وی افزود: عاشورا جلوه‌های زیادی دارد و در واقع صحنه عاشورا نمایشگاهی از ایثار، فداکاری و گذشت، جهاد و شهادت، عاطفه به نمایش گذاشته شد.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: دشمن در صحنه عاشورا کینه و بغض به آل الله را نمایش گذاشت و از طرفی یک نمایشگاه از منظر زیبایی ها و یک نمایشگاه از منظر زشتی‌ها و پلیدی‌ها به نمایش در آمد.

وی یکی از جلوه‌های مهم زندگی اباعبدالله(ع) را مردمداری و توجه به خواسته ها و نیازهای مردم برشمرد و افزود: نمونه‌های نابی از بذل و بخشش و سخاوتمندی در زندگی امام حسین (ع) دیده می شود.

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: بر اساس فرمایش و نظر اباعبدالله الحسین(ع) انسان حاجت خود را جز نزد سه دسته باید مطرح کند: انسان باید نیازهای خود را نزد افراد دیندار، یا جوانمرد، یا بزرگ زاده مطرح کند و نه به سراغ افرادی برود که نه جوانمرد هستند و نه اصالت خانوادگی دارند و نه دین را می شناسند که این موارد بُعد مردمداری امام حسین (ع) می باشد.

رئیس جامعه حوزه مدرسین علمیه قم تصریح کرد: اگر گروه جهادی در مناطق مختلف استان تشکیل می شود و سپاهیان و مسئولان ما جدا از کار اجرایی کارها جهادی می کنند؛ این روش را می توان الگو گرفته از زندگی ابی عبدالله دانست.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حسین بن علی(ع) از خاندان کرم و بخشش است، گفت: یکی از دیگر ویژگی‌های حسین بن علی(ع) قدردان بودن در برابر کسی است که کاری برایش انجام می دهد و کمتر سخن از آن گفته شده است.

وی با اشاره به اینکه مردم علاوه بر مطالبه گری از مسئولان باید قدردانی هم کنند، افزود: یکی از سیره‌های پیغمبر اکرم(ص) تقدیر بود که در تاریخ می بینیم رسول خدا (ع) حتی از مشرکین تشکر می کند و جامعه ما یک جامعه دینی است.

آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر اینکه در ادبیات‌مان باید قدردانی را مورد توجه قرار دهیم، عنوان کرد: مدیران، خدمتگزار مردم هستند و مردم نیز در صحنه‌های مختلف همواره پای کار انقلاب بوده اند.

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه هم مردم و هم مسئولین باید قدردان یکدیگر باشند، گفت: عفو و گذشت در زندگی ابی عبدالله(ع) موج می زند که نمونه واضح آن می توان به سعه صدر حسین ابن علی نسبت به حر اشاره کرد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اضافه کرد: درس‌های زیادی می توان هم در زندگی شخصی امام حسین(ع) و هم عاشورا یاد گرفت و یکی دیگر ویژگی‌های حضرت تواضع و فروتنی بود.

آیت الله حسینی بوشهری تصریح کرد: امروز رهبر معظم انقلاب به عنوان پرچمدار بزرگ این انقلاب و نظام است و مردم باید شنونده سخنان شخصیتی باشند که جز خیر خواهی امت اسلامی چیزی نمیخواهد.

وی خاطرنشان کرد: در هر روستا باید یک مجموعه شکوفا با همت مردم و مدیران شکل بگیرد تا زمینه توسعه و آبادانی بیشتری فراهم شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha