به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، آیت الله سید احمد خاتمی، امروز در همایش بصیرت و سلوک انقلابی، در جمع روحانیون و طلاب حوزه علمیه مشهد گفت: اجتماع فاخر حوزویان مشهد اجتماعی کاملا هدفمند است که اعلام می کند این حوزه انقلابی است؛ انتظار هم همین است، زیرا پیشینه انقلابی اش از همه جای کشور بیشتر است و به طور مثال، زمانی که استبداد رضا خانی موج می زد، حوزه مشهد این افتخار را دارد که علیه او به پاخاست.
وی با اشاره به شعار فراگیر مردم در نهم دی ۸۸ که فریاد می زدند «این همه لشگر آمده به عشق رهبر آمده»، آن را شعاری دانست که به طور خود جوش در آن زمان بیان می شد.
آیت الله خاتمی در ادامه با اشاره به آیه نفر که ماموریت تفقه و تبلیغ را بیان می کند، گفت: هدف اصلی حوزه های علمیه این است که به درستی درس بخوانند تا سخنگوی دین شوند و آن را در جامعه پیاده کنند. فلسفه حکومت دینی نیز برای به صحنه آوردن ارزش ها و دین است تا جاده بهشت را برای مردم باز و جاده جهنم را پر دست انداز کند.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری درباره دومین نکته با اشاره به اینکه دین در زمان طاغوت، اسیر اشرار و شاه، نوکر انگلیس، آمریکا و صهیونیسم بود، اظهار کرد: در جشن های ۲۵۰۰ ساله ننگین شاهنشاهی کارتن شراب با آرم آستان قدس رضوی توزیع می شده است؛ «تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل» که دین چه وضعیتی داشت و چگونه در اوج غربت بود.
وی با بیان اینکه با تلاش امام راحل، عالمان و شهدا، امروز پرچم اسلام برافراشته است، عرصه حفظ نظام و شکر این نعمت را نکته دیگر دانست و اظهار کرد: هیچ کسی تردید ندارد که حفظ نظام از اوجب واجبات است و طبق بیان مراجع عظام تقلید، تضعیف آن، حرام می باشد.
آیت الله خاتمی با اشاره به وجود دلیل عقلی و سیره و نیز ادله نقلی در حفظ نظام، دو عنصر بصیرت داشتن و بصیرت افزایی برای حفظ آن نظام اسلامی را مهم خواند و هدف دشمنان را براندازی نظام عنوان کرد که در چند سال اخیر به صورت صریح بیان می کنند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به ۲۱۷ بقره، ابراز کرد: این آیه می گوید که دشمنان مدام تلاش می کنند که شما را از دین تان برگردانند، هر چند نخواهند توانست.
وی با بیان اینکه ۸ سال دفاع مقدس و تهاجم آنان برای براندازی بود و امید داشتند که این انقلاب تازه را ساقط کنند که با این هدف جنگ هشت سال طول کشید، اظهار کرد: ماجرای کوی دانشگاه در سال ۷۷، فتنه سال ۸۸ با هدف براندازی ولایت فقیه و اغتشاشات ۹۶ و ۹۸ با هدف براندازی نظام بوده است که بدون تردید، همانطور که تا کنون شکست خورده و بعد از این هم شکست خواهند خورد.
امام جمعه موقت تهران، تضعیف مبانی دینی را اولین هدف دشمن در مسیر براندازی برشمرد و گفت: خسته کردن و خسته شدن مردم هدف دیگر آنان است که تحریم های اقتصادی به همین علت ایجاد شده اما تاکنون موفق نشده اند و مردم نشان دادند که خسته نخواهند شد و به فضل خدا، دشمنان را خسته خواهند کرد.
عضو شورای عالی حوزه های علمیه، سومین نکته را ناامید کردن و بی انگیزه کردن مردم دانست که از سوی دشمنان القا می شود و چهارمین امر نیز از راه فضای مجازی و غیر مجازی با گسترش فساد و اندلوسی کردن جامعه و بدحجابی و بی حجابی می باشد که در نهایت به براندازی نظام ختم شود.
آیتالله خاتمی، القای شکست و از بین رفتن نظام با کوچکترین اغتشاش از سوی بنگاه های خبری دشمن را روش پنجم آنان خواند و ششمین روش را القای ناتوانی در اداره کشور و جامعه برشمرد.
امام جمعه موقت تهران درباره عنصر بصیرت افزایی، گفت: بصیرت و تبیین از حوزه علمیه انتظار می رود. روحانیت در عصر انقلاب و در تداوم آن نیز پیشگام بوده و در عرصه روشنگری نیز پیشگام بوده و خواهد بود.
وی به بیان قرآنی «الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ» اشاره کرد و گفت: باید به صورت خستگی ناپذیر به رسالت خود ادامه داد و در زمینه امر به معروف و نهی ازمنکر در عرصه حکومت اقدام کرد و اگر خلافی اقتصادی، سیاسی و… دیده شد، نهی از منکر شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه امروز دفاع از نظام بدون تردید همان عرصه ای است که باید در آن حضور داشت، تاکید کرد: حوزه های علمیه اولی ترین کسانی هستند که باید در برابر سلطه بیگانه بایستند.
وی به لزوم امیدبخشی نیز اشاره و خاطر نشان کرد: باید عنایات خدا نسبت به این انقلاب را بیان کرد که نمونه آن حادثه صحرای طبس می باشد. اگر در مسیر خداباوری و خدامحوری باشیم، همچنان عنصر عنایات الهی را خواهیم داشت.
امام جمعه موقت تهران، عنصر ملت فداکار و نیروهای مسلح در تراز انقلاب و نظام را نکته دیگر خواند و به عنصر دیگر در این انقلاب یعنی شخصیت رهبر معظم انقلاب اشاره و اظهار کرد: مقام معظم رهبری، مجتهد، فقیه، جانباز و رزمنده دوران سخت مبارزه و غربت جنگ تحمیلی، ذخیره الهی برای حفظ این نظام اسلامی و مدیریت آن بوده و هستند.
آیت الله خاتمی به اهمیت مراقبت از حوزه علمیه اشاره و ابراز کرد: دشمن می خواهد حوزه های علمیه را به سمت بی تفاوتی بکشاند و به گونه ای القا کند که دفاع از نظام اسلامی ارزش نباشد، لذا باید مراقب بود و دانست که دام بی طرفی، دام دشمن برای حوزه های علمیه است.
انتهای پیام/











نظر شما