جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 10, 2024
حجت الاسلام و المسلمین  جواد محدثی

حوزه/ نویسنده مطرح و شناخته شده حوزه علمیه قم گفت: برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی به ترویج فرهنگ مطالعه آثار دینی در جامعه کمک شایان توجهی کرده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین جواد محدثی، نویسنده کتاب "حکمت‌های نقوی" طی سخنانی در دومین نشست «کتاب آنلاین» با محوریت دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی که به همت اداره کل کتابخانه های عمومی استان قم در فروشگاه کتابستان رضوی برگزار شد، اظهار داشت: انتخاب حدیث در جشنواره کتابخوانی رضوی حقیقتاً کار بسیار پسندیده‌ای برای گروه سنی نوجوان است چرا که ثمره‌ی کار بالا می‌رود.

وی افزود: این جشنواره فرصتی برای گسترش فرهنگ مطالعه و ترویج و تعمیق معارف آل الله است که با این حرکت فرهنگی و مذهبی خدمت بزرگی صورت پذیرفته است.

این نویسنده مطرح همچنین گفت: جشنواره کتابخوانی رضوی با محور قرار دادن عالم آل محمد(ص)، گام بزرگی را برداشته و این تشویق و ترغیب در عصر حاضر یک نیاز است و به خصوص با توجه به شیوع کرونا و ضرورت حضور در خانه، فرصت مغتنمی است تا در کنار خانواده با مغتنم شناختن این فرصت، کتاب‌های جشنواره رضوی مطالعه شود.

وی همچنین در رابطه با کتاب «حکمت‌های نقوی» گفت: این کتاب مجموعا ۴۰ حدیث دارد که با قلمی روان به رشته تحریر درآمده و تبیین کننده محتوای حدیث است.

وی افزود: در این کتاب با استفاده از احادیث تاکید شده که راه روشن همانا مسیر اهل بیت (ع) است و در این باره امام رضا (ع) می‌فرمایند: اگر مردم شیرینی و محاسن کلام ما را درک می‌کردند هر آینه به آن روی می‌آوردند.

حجت الاسلام و المسلمین محدثی همچنین ابراز داشت: انتخاب ۴۰ حدیث از طرفی آسان بود و از طرفی هم سخت بود. به دلیل فراوانی احادیث کار ما برای گزینش حدیث دشوار شد، از این رو احادیثی را انتخاب کردیم که برای عموم افراد جامعه کارساز باشد و به اخلاق اجتماعی و بهبود شرایط زندگی افراد کمک کند.

وی اضافه کرد: مخاطب شناسی و ارتباط با افکار عمومی یکی از هنرها و خلاقیت های نویسنده موفق است، چرا که نگارنده باید به تناسب ذائقه مخاطب محتوا تولید کند و این بیشترین خدمت به اهل بیت پیامبر(ص) است.

این نویسنده و مولف آثار مذهبی در خاتمه گفت: خواننده باید محتوای کلام را به خوبی درک کند تا برای او پر از جاذبه و کشش باشد به گونه‌ای که به عمق پیام پی ببرد و به آن متصل شود.

۳۱۳/۸

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha